To je to što me zanima!

'U Chelseaju uživam, drago mi je da nisam u Interu'

Deco je za novinare progovorio o razlozima transfera u Chelsea, Barceloni, Interu, Joseu Mourinhou, Scolariju te gdje se vidi u budućnosti
Vidi originalni članak

Rođeni Brazilac, član Chelseaja i reprezentativac Portugala objasnio je razloge zbog kojih se odlučio za London, a ne za Milano. Jedan od najvažnijih razloga bio je Luis Felipe Scolari, njegov trener u reprezentaciji.
- Felipe je jako ozbiljna osoba koja se ne voli šaliti, no veliki je profesionalac i jako dobar čovjek - objasnio je Deco.
Talijanski Inter je bio jako zainteresiran za angažiranje portugalskog internacionalca nakon što je Mourinho preuzeo klupu. Isti trener u više ga je navrata pokušao namamiti u Chelsea, no Deco je uživao u Barceloni.
- Odvagnuo sam obje opcije i odlučio da ću se bolje snaći u londonskom klubu. Izazov je bio veći i mnogo je zanimljivije. Svaki trener ima svoj način rada pa tako i Mourinho. Iako se čini arogantan, on to nije. Odlična je osoba, veliki profesionalac i jako dobro poznaje svoje igrače - pričao je Deco o svojim Portugalcima. U Barceloni je proveo lijepe godine, a otišao je nakon loše sezone u kojoj nisu osvojili ni jedan trofej.
- Osjetio sam da je pravo vrijeme za odlazak. Ne žalim ni za čim. Bilo mi je prekrasno, a i grad je savršen. Ako moram birati gdje bih živio nakon nogometne karijere, onda bi to bila Barcelona - završio je Deco.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare