To je to što me zanima!

U Cibaliji opet nema plaća: Nije mi lako motivirati svoje igrače

U dobroj smo situaciji, ali moram priznati da je mojim igračima jako teško zato što opet mjesecima nisu dobili plaću, kaže trener Cibalije uoči derbija protiv Gorice...
Vidi originalni članak

Loše je vrijeme pa me brine kakav će biti travnjak protiv Gorice, rekao je uoči derbija 2. lige Stanko Mršić, trener Cibalije.

Vinkovčani su drugi, imaju šest bodova više od Gorice kod koje danas gostuju.

- U dobroj smo situaciji, ali moram priznati da je mojim igračima jako teško zato što opet mjesecima nisu dobili plaću. Teško mi je i ući u svlačionicu, nije ih lako motivirati. U Vinkovcima zadnjih godina imamo isti problem. Velika je besparica u klubu - rekao je Stanko Mršić.

Henri Belle je nedavno prozvao Mršića za loše treninge dok je bio trener Splita. Stanko je uzvratio:

- S njim je uvijek bio isti problem. Ništa mu se nije dalo. Uvijek bi nakon 15 minuta bio umoran. Nije mi jasno zašto je sad tako bezobrazan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Franz von Drkensson 26.04.2014.

    ja igram za pivu i sendvič pa se ne zalim

  • zkapuli 26.04.2014.

    U Cibalia-i opet nema plaće. Nemoguće,…………………………...da je to vijest koja zaslužuje novinsku obavijest. Prava vijest će biti kada naletimo na novinski članak: Pronađen igrač Cibalie koji je dobio plaću.

  • Zmar116 26.04.2014.

    Slavonija je zaostala za zagrebom taman toliko koliko i hrvatska za njemačkom...Jednostavno u ovom sustavu se slavoncima uopće ne isplati igrati u HNL-u...Isto tako klub iz dubrovnika ili metkovića bi trebao imati tri puta veći buđet nego klub iz zagreba da bi mogao igrati u HNL-u...na kraju će u ligi ostati klubovi iz zagreba do 100 km uokolo..Drugima se neće isplatiti....Ćemu bacati novac na igrokaze sa već poznatim završetkima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare