To je to što me zanima!

U Crnoj Gori kamenjem napali autobus s hrvatskim igračima

Skupina huligana u crnogorskom gradu Bar iz zasjede je sinoć oko 1 sat kamenjem zasula autobus s nogometašima Jelse. Nitko od hrvatskih nogometaša nije teže ozlijeđen, a policija je pokrenula istragu
Vidi originalni članak

Većina nas je spavala u trenutku napada te je zavladala potpuna panika. Petorica su potpuno zasuta staklom, ali srećom nitko nije ozlijeđen, otkrio je za Večernji list Josip Huljić detalje huliganskog napada na autobus s nogometašima Jelse u Crnoj Gori.

Skupina muškaraca u crnogorskom Baru sinoć oko jedan sat iz zasjede je napala nogometaše s Hvara koji su se vraćali s utakmice u Makedoniji.

Podivljali huligani autobus su zasuli kamenjem pri čemu su razbili dva bočna stakla autobusa, a još su četiri stakla napukla od siline udaraca, javlja Večernji.

No najvažnije od svega jest da je vozač nekako uspio zadržati kontrolu nad autobusom i nastavio voziti bježeći od pomahnitalih huligana.

Spas su pronašli susrevši policijsku patrolu, a crnogorska je policija odmah pokrenula istragu te hrvatskim nogometašima osigurala pratnju do granice.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mestar 26.10.2016.

    Tesko pogodit tko su ti. Jest poznavao sam prave crnogorce koji imaju isto problem s takovim navijacima i nenavijacima.Iako ima i crnogoraca koji operiraju s njima isto kao po jugu Hrvatske devedesetih.

  • skipi 25.10.2016.

    To su vjerojatno Srbi ne vjerujem da bi to pravi Crnogorci napravili

  • magdallenaa 25.10.2016.

    svugdje ima budala...osudjivati vecinu zbog pojedinaca ne valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare