To je to što me zanima!

U debiju za reprezentaciju su zabili samo Šuker i Kramarić

Za 25 minuta u igri Andrej Kramarić je opet potvrdio da je budućnost hrvatskog nogometa. On, Halilović, Pašalić i ostali ‘grizu’ kao što treba gristi za Hrvatsku...
Vidi originalni članak

Eduardov broj 22? Ha, nosio sam ga protiv Cipra, pa zadržao i protiv Malte. Dok zabijam, dobro je, rekao je presretni Andrej Kramarić.

Igrom protiv Cipra oduševio je vjerojatno cijelu Hrvatsku i dokazao da reprezentaciji može donijeti kvalitetu više. Osim golgeterskog instinkta, kakav nismo vidjeli od Eduarda, Kramarić u napadu može rasteretiti Mandžukića. No sve to nije bilo dovoljno izborniku da ga stavi od prve minute.

U debiju u natjecateljskoj utakmici nisu zabili Olić, Dudu, Mandžukić i Jelavić, no Kramarić jest. Jedini koji je to uspio jest Davor Šuker. On je zabio Estoniji, isto u rujnu, prije 20 godina.

- Oh, pa to je onda još veća čast. Vjerujem da ovo nije moj zadnji gol za reprezentaciju - rekao je Kramarić.

Prvi gol u seniorskoj karijeri zabio je na Maksimiru 2009., Međimurju. Posljednji, do ovog Malti, u Maksimiru je zabio u prosincu prošle godine u dresu Rijeke.

- Uz Maksimir me veže mnogo toga - kaže novi član reprezentacije.
On i Halilović pravo su osvježenje u reprezentaciji. Dok su stariji igrači izgledali kao da su u Zagreb došli popiti kavu, njih dvojica pokazali su onu glad i želju kakve su godinama krasile našu momčad. I zbog toga bi izbornik, kako god zna, morao pronaći mjesto za nove “klince”, tim više što obojica mogu igrati na više pozicija. Kramariću uloga polušpice najviše odgovara. Ulaskom iz drugog plana Andrej je najopasniji, što je najbolje pokazao u 23 maksimirske minute. I u pulskih 90, tijekom kojih je asistirao Mandži za vodeći gol.

Halilović i on dokaz su da u repki ima svježe krvi i da će nas “kockasti” broj 22 razveseljavati godinama. Otišao je Eduardo, a stigao Kramarić. Odlična trampa...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DinoLolman-Parać 11.09.2014.

    iako u prijateljskoj, i ante rebic je zabia u 3 minute svoj gol u prvoj utakmicu za reprezentaciju...

  • strmi007 11.09.2014.

    Pašalić?taj uopće pozvan u repku

  • Damba03 11.09.2014.

    Udarni napad : Rebic - Mando - Krama a dzokeri neunistivi Ola - panj Jela & da jos imamo naseg Dudu-majstora ;-) Cijoj obrani se tada nebi tresle gace ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare