To je to što me zanima!

U Hajduku se osladili, Igor Štimac vraća se na Poljud?

Vlasnik tvornice kolača i slastica "Bobis" i pekare "Svaguša" postao je v. d. predsjednika Hajduka. I Štimac je pred vratima, bit će zadužen za struku
Vidi originalni članak

Mate Peroš je nakon ispadanja od Žiline 'dao petama vjetra' i Hajduk je ostao bez prvog čovjeka kluba. Dok dokapitalizacija ne završi, njegovo mjesto preuzet će Joško Svaguša, Kerumov prijatelj i dugogodišnji poslovni partner. Svaguša je vlasnik pekare "Svaguša" i tvornice kolača i slastisa "Bobis", neka vrsta 'splitskog kralja slatkiša'. Ako ništa drugo, Hajduk se u ovim gorkim danima uspio - osladiti.
I nakon skupštine na kojoj će Grad postati većinski vlasnik kluba, Svaguša će izgubiti prefiks v. d. i postati 'pravi' predsjednik Upravnog odbora. Neko vrijeme bit će i jedini član toga tijela, a uskoro bi mu se mogao pridružiti - Igor Štimac. Donedavni prvi čovjek Udruge Prve HNL iz kluba je posljednji put otišao 2005., a sada bi navodno trebao biti član UO-a zadužen za struku.
Uz njega, u Upravu bi trebao ući i Vinko Ljubičić, financijski stručnjak koji vodi hotele Jake Andabaka u Brelima i Bolu. Očito je dugi razgovor u noći nakon poraza od Žiline urodila dogovorom. Svog čovjeka u Upravi dobio je Kerum, svog čovjeka dobio je i Andabak i - svi zadovoljni. Oko Igora Štimca su se valjda oboje složili pa bi on mogao biti - zajednički.
- Gradonačelnik će pronaći čovjeka koji će preuzeti poziciju prvog čovjeka kluba. Koga on predloži, Nadzorni odbor će vjerojatno i podržati - rekao je Jako Andabak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dalmatinac123456 08.08.2009.

    štimac je sigurno pravi izbor , jer ma što mi pričali pogledajte rezultate i ko je kad bijo u klubu

  • lepicane 08.08.2009.

    @sps-nema šanse da Hajduk ispadne u 2ligu,ako treba proširili bumo ligu na 24 kluba.

  • JAX 08.08.2009.

    nakon ovih ocerupanaca mafijas vidi se kako idu naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare