To je to što me zanima!

U igri "Pogodi prečku" od Rooneya bolji čak i Neville!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U natjecanju pogađanja prečke na treningu Man. Uniteda najuspješniji je Giggs. Rooney je doživio debakl, a Fletcher pokušao varati kod brojanja...
Vidi originalni članak

Pet lopti pred tobom, a cilj je samo jedan - prečka. U igru su se na treningu Manchester Uniteda upustili Gary Neville, Ryan Giggs, Wayne Rooney i Darren Fletcher. Lopte su postavljene na pet mjesta, igrači prilaze sve bliže cilju i broje se pogoci. Krenuo je Gary Neville i pogodio tek posljednju, postavljenu najbliže golu.
- Vjerojatno je gađao korner zastavicu - rugali su se engleski mediji, tradicionalno 'narogušeni' na nogometne vještine desnog beka Uniteda.
Nakon njega na red je došao Giggs. I dokazao da je majstor. Čovjek je iz pet pokušaja dvaput pogodio prečku od desetak centimetara. A to stvarno nije lak zadatak...
Wayne Rooney pokušao je nakon njega i - ništa. Njegovih pet lopti zujalo je posvuda osim u blizinu prečke. Valjda zato što je rođeni strijelac, njegova specijalnost je ipak gađanje mreže. Ako ništa drugo, barem je otkrio da postoji vrsta nogometne igre u kojoj je Gary Neville bolji od njega.
- Pogodio sam jednanput, jeste vidjeli - vikao je Darren Fletcher nakon svojih pet pokušaja.
- Da, da, jesi... - uzvratili su suigrači, poprativši njegov pokušaj prevare salvama smijeha. Škot nije pogodio niti jednom, ali može se tješiti da nije ništa lošiji od Rooneya.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Puno Dajem Vladi 16.03.2010.

    mi u ulici isto ovako gađamo prečku,ko pogodi najniže staje na branku i igra se \'guze\' lol

  • BubyBj 16.03.2010.

    Sva sreća pa je ozbiljno gađao

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 16.03.2010.

    ronney je zvijer za drogbu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare