To je to što me zanima!

U Juventusovoj svlačionici nervoza, Buffon razočaran

Vodstvo Juventusa pokušava vratiti momčad na pravi put i ponavlja kako je cilj kluba za ovu sezonu plasman u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Vodstvo Juventusa u ponedjeljak se izvanredno sastalo. Na sastanku su tražili razloge krize u koju je klub upao u posljednje vrijeme. U utorak čelnici "stare dame" susrest će se s momčadi te iskazati nezadovoljstvo zbog toga što su u posljednja tri kola osvojili tek jedan bod. Osim nezadovoljstva igrom u posljednjih mjesec dana, u klubu su zabrinuti zbog toga što momčad na travnjaku pokazuje znakove nervoze. O aktualnom stanju Juventusa otvoreno je govorio glavni menadžer Alessio Secco:
- Nakon poraza od Fiorentine u svlačionici je zrak bio težak. Svi su bili ljuti, a najbjesniji je bio Gianluigi Buffon. No niti Sissoko se nije doimao kao da se šali. Bijes postoji, ali osjećam kako je to pozitivna ljutnja.
Glavni menadžer stao je u obranu igrača koji su najviše bili na udaru kritika (Molinaro), a također je iznio vrlo interesantnu tvrdnju:
- Nas su najviše pogodili Zambrottin i Cannavarov odlazak, a tek onda Ibrahimovićev. On bi otišao u Inter i da nije bilo afere "calciopoli". Pratio sam pregovore s njim i znam da Juventus nije mogao pratiti njegova potraživanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare