To je to što me zanima!

U krevetu s Cro Copom: Skoro nas je ubio mrtav pijan taksist

Mirko Filipović u još se jednom vlogu 'u krevetu sa Cro Copom' prisjetio uplašenog Wanderleija Silve, ali i otkrio kako ga je taksist u Japanu umalo ubio svojom vožnjom
Vidi originalni članak

Još imam jedan trening večeras i sutra je borba. A malo je falilo da se borba ne otkaže zbog moje smrti. Taksist nas je mrtav pijan vozio. Imali smo tri 'unfala', kako je čovjek u raskrižje ušao, ovaj umalo 'štrajfao' vrata gdje sam ja bio. A poslije po kiši uđe u skretanje sa 120 na sat, našalio se na svoj način Mirko Filipović u još jednom vlogu U krevetu sa Cro Copom.

A u krevetu s Mirkom i ovaj je put njegov prijatelj i trener Stipe Drviš.

- A taj taksist je još i najnormalnije izgledao od svih koji su nas vozili - dodao je Drviš.

Sjetio se Mirko još jednom kukavice Silve koji se nije pojavio Japanu.

- To je jedan veliki gospodin, želimo mu što brži oporavak. Jesam li ti rekao da ne smije doći? Gospodine Wanderlei, želimo vam brz oporavak, da uzgojite ja*a i da se ohrabrite kao što ste nekad bili hrabri. I slobodno dođite u Japan, ali kad ja odem - vidno je ljutit Mirko i dalje na spomen brazilskog borca.

Vaganje je bilo na rasporedu danas, a meč s King Moom sutra. Priredba počinje u 7 ujutro po hrvatskom vremenu, a Mirkova borba s Amerikancem posljednja je po rasporedu. 

Na vaganju Mirko je bio teži devet kilograma od King Moa, Mirko ima 106 kilograma, a Amerikanac 97.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kimba00 29.12.2016.

    E moj Mirkec kad je tebi trener KRKAN Drviš čovjek koji nikog nije nokautirao i čije su "borbe " bile beskrajno dosadne...nema tu kruha

  • Gunersss_ 29.12.2016.

    Ovaj Drvis je legenda..koliko je taj covjek kilometara po ringu..svaka cast,bjezao je ko pravi i onda jos pobijedi,,HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHHA!!!

  • Havanaisback 28.12.2016.

    jao cap jesi jak a ovaj drvis ko siba od sv nikole

Komentiraj...
Vidi sve komentare