To je to što me zanima!

U Leicesteru je prvi Andreju u pomoć priskočio Cambiasso

Naš napadač Andrej Kramarić sprijateljio se s dva Argentinca, koji mu u svemu pomažu. Još nije upoznao bogatog predsjednika kluba Vichaija Srivaddhanaprabha
Vidi originalni članak

Andrej u Leicesteru još nije pronašao stan, pa trenutačno živi u hotelu Meriot. Stan će "srediti" do kraja tjedna.

Odmah nakon dolaska u klub Andreju su prišla dva Argentinca, Esteban Cambiasso (34) i Leonardo Ulloa (28).

- Dobro došao. Što god trebaš, samo pitaj, nemoj se ustručavati. Na raspolaganju smo ti ja i Ulloa - riječi su kojima je bivši reprezentativac Argentine dočekao napadača hrvatske reprezentacije.

Tako Andrej dane provodi u društvu Cambiassa i Ulloe, koji mu pokazuju grad i trening-centar te mu objašnjavaju što se smije, a što ne. Odnosno kako privoljeti navijače da te zavole. Cambiasso je u klub stigao na početku sezone iz Intera, gdje je igrao deset godina.

Kramarića je, tako kažu njegovi najbliži, oduševio grad, koji ima malo više od 300.000 stanovnika. Već je najavio posjet jednoj od znamenitosti Leicestera, svemirskom centru, najvećem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Još nije upoznao bogatog predsjednika kluba, Vichaija Srivaddhanaprabha.

- Nije tako često u gradu jer ima puno poslova - objasnio je Kramariću novi prijatelj i suigrač Cambiasso. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Vuneni travojed 14.01.2015.

    Kramarić je novi Balaban. flopčina.

  • mancity24 14.01.2015.

    guzice bi dao da zivim u engleskoj za bilo kakvu platu i poso,siguran sam zavoljeti ce navijaci kramu a mozda i pjesmu smisle o njemu,svi navijaci nekog kluba u eng imaju dosta pjesama o igracima

  • felipe 14.01.2015.

    Možda uspije uvaliti koji gol ovog proljeća

Komentiraj...
Vidi sve komentare