To je to što me zanima!

U ''malom'' Dugom Selu raste Balićev nasljednik

Ante Kaleb je srednji vanjski, podrijetlom je iz Metkovića, a igra u trećeligašu Dugom Selu. Na EP-u 17-godišnjak je proglašen najboljim igračem
Vidi originalni članak

Redom su padali Poljaci, Norvežani, Šveđani i Srbi, u polufinalu Nijemaci, a u borbi za zlato Španjolci. Hrvatski rukometaši do 18 godina pokorili su Europu, doživjeli su samo jedan poraz na EP-u, danas zaista nevažan.
- Ostvarili su nam se snovi, pokazali smo da se hrvatski rukomet ne mora brinuti za budućnost - kaže izbornik Silvio Ivandija, koji je u momčadi imao Tea Čorića, najboljeg pivota EP-a, ali i Antu Kaleba, prvog kadeta Europe.
- Dobio sam nagradu za najboljeg igrača EP-a, ali za nju su zaslužni i svi moji suigrači. Ma presretan sam, prvaci smo Europe! - rekao je 17-godišnji Ante, rođak Nikše Kaleba, lijevoga krila iz najbolje hrvatske generacije.
Ante Kaleb je srednji vanjski, podrijetlom je iz Metkovića, a igra u trećeligašu Dugom Selu, gdje je trener njegov otac Zvonko. Na poziciji na kojoj danas “vladaju” Balić i Duvnjak očito imamo i uzdanicu za budućnost...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • walterwolf122 23.08.2010.

    i am genious..... dobar! (6) loš! (66) UKUPNO (-60) hahaha

  • žoga 23.08.2010.

    izabrali su ga europski treneri, a ne rođaci!

  • IP95 23.08.2010.

    rođak nikse kaleba pa je zato najbolji rukometas hahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare