To je to što me zanima!

U Milan ipak ne može doći: Kaka je na korak do Intera

Mourinho ga se odriče i pomaže bivšem klubu. 'Naravno da ga želimo. A tko ne bi u momčadi želio Kaku?!', kaže Moratti, predsjednik Intera
Vidi originalni članak

Kaka u Interu? Glupost, nema to veze s istinom, rekao je prije 13 dana izvršni predsjednik europskog prvaka Ernesto Paolilo.
Situacija je danas navodno potpuno drukčija. Brazilac koji ima ozbiljnih problema s ozljedama sve je dalje od Mourinhovih vizija, pa je trener navodno spreman riješiti ga se.
Naravno, čelnicima madridskoga kluba ne sviđa se baš to da se olako odreknu 70 milijuna eura, koliko su uložili u njega, pa su zasad spremni samo na posudbu. A prva opcija je - Inter. 'Nerazzurri' ga žele od siječnja na šestomjesečnoj posudbi s pravom otkupa ugovora za 25 milijuna eura. No slično želi i Milan, klub u kojem je Kaka stekao slavu i status jednog od najboljih igrača današnjice. Ipak, čini se da u ovom dvoboju nemaju previše izgleda. Glavni razlog - Jose Mourinho. Portugalac je navodno u ovoj priči odlučio pomoći svom bivšem predsjedniku Massimu Morattiju i odreći se Kake samo zbog 'svojeg' Intera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • IP95 05.10.2010.

    kaka nije ibrahimovic,nebi on samo tako okrenija leđa milanovim navijacima...pa on obozava milan i uvik ce bit zahvalan milanu i berlusconiju jer su ga oni napravili igracem kakav je sada...kaka najbolji jebes messija i ronalda...

  • Rada77 05.10.2010.

    Gluposti,mislim da je inter zadnji klub na svijetu gdje bi Kaka otišao...

  • boixos os 05.10.2010.

    Kaka kaka mi se od tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare