To je to što me zanima!

U naguravanju je u glavu udaren i načelnik policije

U kratkom naguravanju u svečanoj loži udarac u glavu dobio je Hrvoje Boban, načelnik Policijske postaje Makarska. Veći sukob je spriječila policija
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je 27 navijača prije i za vrijeme utakmice Hajduk - Žilina, od čega 21 domaćeg i šest gostujućih. Privedeni su uglavnom zbog alkoholiziranosti i pokušaja unošenja pirotehničkih sredstava na stadion. Iako je nakon utkamice na stadionu zavladao kaos, a specijalci su jurišali na sve strane, u policiji kažu kako su izuzetno zadovoljni raspletom cijelog događaja, u prvom redu jer nitko nije ozlijeđen:
- Iako je nekoliko navijača pokušalo provaliti na glavni klupski ulaz poslije utakmice intervencija nije bilo. Najveći incident bio je paljenje stolica na sjevernoj tribini zbog čega su četiri osobe uhićene - rekao Načelnik Sektora PU Splitsko-dalmatinske Marko Srdarević.
Manji incident dogodio se i u svečanoj loži, kad su gnjevni gledatelji uvredama obasuli upravu Hajduka. Neki su se pokušali i približiti, ali su ih zaustavili specijalci. U kratkom naguravanju lakši udarac u glavu dobio je i Hrvoje Boban, načelnik Policijske postaje Makarska.
Iako je prema nekim informacijama načelnik Boban posegnuo za pištoljem, policija je to demantirala. Na priloženim fotografijama navodno niti nije Hrvoje Boban, već jedan od redara u loži.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • martica21 07.08.2009.

    nije posegnuo za pištoljem??? ne, na slici je onda ku... išo izvadit...

  • miramax 07.08.2009.

    koja mješina u policajca???????!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • ante54321 07.08.2009.

    OVO NIJE NACELNIK POLICIJE 100 posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare