To je to što me zanima!

U predizborne svrhe Keruma je HSP napao zbog Hajduka

Hajduk će otići u stečaj, što dobro znaju gradonačelnik Kerum i njegovi suradnici, no ništa ne poduzimaju, rekao je predsjednik splitske podružnice Hrvoje Tomasović
Vidi originalni članak

U Splitu je press konferenciju održala Hrvatska Stranka Prava čiji se predsjednik splitske podružnice Hrvoje Tomasović osvrnuo na aktualno stanje u Hajduku.

U klasično predizbornom nastupu Tomasović se okomio na gradonačelnika Želja Keruma kao glavnog krivca što je Hajduku potpisana smrtna presuda.

Tomasović je svoje tvrdnje potkrijepio izvješćem na prije mjesec dana održanoj skupštini dioničara prema kojoj je, tvrdi Tomasović, Hajduku u minusu od 164 milijuna kuna.

Do te je cifre došao zbrojivši dvogodišnji gubitak od 51 milijun kuna, 50 milijuna kuna obaveza prema dobavljačima, 21 milijun kuna koji Hajduk duguje bivšim igračima te 42 milijuna kuna koje su preneseni iz 2009. u 2010. godinu. Tomasović se nije osvrnuo na činjenice na kako je Hajduk u međuvremenu prodajom igrača također ostvario značajniji prihod, njegov napad ionako nije usmjeren na Hajduk nego na gradonačelnika Keruma. Hajduk mu je bio samo povod.

- Hajduk će otići u stečaj, što dobro znaju gradonačelnik Kerum i njegovi suradnici, no ništa ne poduzimaju. Navijači su imali plemeniti cilj da klubu pomognu kroz projekt 'Naš Hajduk', ali oni su prevareni i na kraju će kad klub ode u bankrot sve svaliti na njihova leđa - zaključio je Tomasović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • simba_m 20.10.2011.

    Možemo mi reći za Mamića svašta, ali on je rekao da će Hajduk bankrotirat ako postane šdd. To se prikazivalo kao velik uspjeh, no nažalost biti dd nosi i neke druge stvari sa sobom, a to je bankrot. Ovo je rekao 2009: "Hajduku predviđam bankrot za dvije godine. Naravno, ne bih želio da se to dogodi, jer Hajduk je i interes Dinama, no moram kazati činjenice."

  • cipa1950 20.10.2011.

    Uništili ste nam svetinju !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare