To je to što me zanima!

Mladi NBA košarkaš Pelicansa ubijen je u pucnjavi u Dallasu

Upucan je u trbuh nakon čega je iskrvario na putu do bolnice. U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta debitirao je ove sezone, a igrao je 20 minuta po utakmici te postizao 5,6 poena.
Vidi originalni članak

Košarkaš NBA ekipe New Orleans Pelicansa, Bryce Alexander Dejean Jones (23), poginuo je u pucnjavi u Dallasu.

Policija je potvrdila kako je mladi NBA igrač provalio u jedan stan razbivši vrata nogom. Buka je probudila stanara koji ga je upucao u trbuh. Dejean-Jones je preminuo u bolnici, a istraga je u tijeku.

Vjeruje se da Dejean-Jones "mislio da provaljuje u stan poznate osobe", ali je ušao u pogrešan stan, izjavio je za televizijsku postaju  KXAS upravitelj zgrade u kojoj se dogodila pucnjava. 

Neki izvori tvrde da djevojka Dejean-Jonesa živi u zgradi u kojoj je ubijen. Navodno je došao u Dallas na proslavu rođendana svoje kćerke a onda se posvađao s njenom majkom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • LiLu 29.05.2016.

    od svih drzava tamo u SAD_u pa gdje bas nadje u Texasu pravaliti coeku u kucu pa tamo ce te ubiti ko zeca na te pokusaje provale ,rodjak mi kaze da tamo 90 % stanovnika ima pucu za pasom ..

  • El Tractor 29.05.2016.

    Alo ej koji članak, pa ni ime mu niste napisali?!

  • Vince 29.05.2016.

    Navodno je provalil u krivi apartman (pijan). Nakon kaj je razvalil vrata, vlasnik apartmana ga je strelil ko cucka, a to mu zakoni u Texasu i dopuštaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare