To je to što me zanima!

U Realu već traže zamjenu za Bernda Schustera...

Igrali smo dobro, uopće se ne bojim da ću dobiti otkaz, rekao je Nijemac Bernd Schuster nakon poraza njegova Real Madrida od Valladolida
Vidi originalni članak

Bernd Schuster već bi danas mogao dobiti otkaz u Real Madridu. Nakon što je Real izgubio od Valladolida, španjolski mediji traže nasljednika Schusteru na klupi Madriđana. Kao najozbiljniji kandidati spominju se bivši trener Intera Roberto Mancini, bivši trener Tottenhama Juande Ramos, ali i Frank Riijkard.
No dio medija smatra kako bi novi trener Reala mogao postati netko tko se već sada nalazi u klubu. Miguel Angel Portugal, tehnički tajnik kluba, navodno je favorit predsjednika Ramona Calderona. Sportski direktor Predrag Mijatović podržava Michela, igračku legendu Reala. Michel je trenutačno trener druge momčadi. Izgleda da samo čudo može zadržati Schustera na klupi “kraljevskog kluba”. Iako ga igrači na čelu s kapetanom Raulom podržavaju, protiv njega su uprava i navijači. Schuster je kao trener Reala osvojio jedan trofej i to španjolsko prvenstvo prošle sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Toni9Bayern 16.11.2008.

    ZEBIĆ JE SLOBODAN... Što još čekaju... ionako njima ne može pomoći niti jedan trener, možda njemu to uspije

Komentiraj...
Vidi sve komentare