To je to što me zanima!

U Rijeci su svi svjesni: Ništa od Lige prvaka, unatoč Chelseaju

Rijeka je službeno zatražila Uefin odgovor, ali jutro nakon što je Chelsea doista osvojio Europsku ligu i na taj način izborio ulazak u skupinu Lige prvaka, odgovor još nije stigao
Vidi originalni članak

Priča je u srijedu ujutro zvučala senzacionalno: Ako Chelsea osvoji Europsku ligu, plasirat će se u Ligu prvaka, a pomicanjem ostalih klubova prema gore, Rijeka će ići u pretkolo Lige prvaka.

Dakako, bilo bi to sjajno, ali...

Informacija koju su plasirali engleski mediji zagolicala je maštu navijača, ali je zatekla i ljude u klubu.

Rijeka je službeno zatražila Uefin odgovor, ali jutro nakon što je Chelsea doista osvojio Europsku ligu i na taj način izborio ulazak u skupinu Lige prvaka, odgovor još nije stigao.

No, neslužbeno, i u Rijeci su sigurni da je takav scenarij ipak promašaj engleskih medija, da Uefa ne pomiče i ne prebacuje klubove iz jednog natjecanja u drugo.

Profitirao je Lyon koji je ušao izravno u Ligu prvaka, u treću jakosnu skupinu, profitirao je i Basaksehir, ali ni jedan klub nije iz Europske lige prebačen u Ligu prvaka. To Uefa ne radi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ChandlerBing4 30.05.2019.

    Cuj to UEFA ne radi a Lyona su prebacili iz Europske lige u LP.

  • Idemo prema boljem 30.05.2019.

    Jučer ste sve izmislili, danas poričete. Samo da prodate primjerak više...

  • svi_za_jednog 30.05.2019.

    Chelsea je zavrsio 3. u engleskom prvenstvu i na taj nacin osigurao ligu prvaka, a ne osvajanjem europske lige kako vi pisete...osvajac europske lige ide u ligu prvaka jedino ako preko svoje lige ne osigura direktan ulazak u ligu prvaka...novinari ste daj procitaj pravila o sportu o kojem pisete

Komentiraj...
Vidi sve komentare