To je to što me zanima!

U Turski prekinuli sva sportska natjecanja: Sada moramo biti ujedinjeni više nego ikad

Kao što je najavio naš ministar mladeži i sporta, sportska natjecanja su odgođena, stoga smo odgodili i utakmice naših nogometnih liga, priopćio je Turski nogometni savez
Vidi originalni članak

Turske vlasti suspendirale su sportska natjecanja u zemlji "do daljnjega" nakon snažnog potresa na jugoistoku zemlje, kao i u susjednoj Siriji, u kojem je prema posljednjim izvješćima poginulo više od 2.000 ljudi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ministar mladeži i sporta Mehmet Muharrem Kasapoglu objavio je da su sva nacionalna sportska natjecanja suspendirana do daljnjega zbog potresa.

U ponedjeljak su se trebala održati tri susret turskog prvenstva, no otkazana su.

- Kao što je najavio naš ministar mladeži i sporta, sportska natjecanja su odgođena, stoga smo odgodili i utakmice naših nogometnih liga - priopćio je Turski nogometni savez.

- Kao predsjednik Turskog nogometnog saveza, mi smo na strani naše države i naše nacije. Danas moramo djelovati više nego ikada ujedinjeni kako bismo zajedno zaliječili naše rane - rekao je predsjednik saveza Mehmet Buyukeksi.

Većina turskih nogometnih klubova na svojim je društvenim mrežama poslala poruke sućuti i potpore žrtvama nesreće.

Najavljene su i konkretne akcije od prikupljanja krvi, do prikupljaja hrane, opreme, odjeće i higijenskih potrepština za područja pogođena potresom.

Klub Antalyaspor objavio je da će isporučiti 10 kamiona raznih potrepština za stradale.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare