To je to što me zanima!

U West Bromić stiže još jedan Hrvat? Bilić želi Krovinovića...

nakon što je preuzeo klub iz Birminghama, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić krenuo je u lov na pojačanja: Volio bi u borbi za Premiership imati i igrača Benfice, Filipa Krovinovića
Vidi originalni članak

Slaven Bilić (50) preuzeo je engleskog drugoligaša West Bromwich Albion i odmah najavio pohod na Premierligu. Za to će mu trebati pojačanja, a u klub bi kroz koji dan trebao stići tek mladi Owen Windsor (17).

No, prema pisanju medija iz Birminghama, Bilić je već krenuo u osvježenje svlačionice. Na Hawthorns želi dovesti Filipa Krovinovića (23) koji je sve bliži odlasku s Luza. Nije u planovima Brune Lagea te su se u portugalskim medijima počele spominjati i posudbe u Vitoriju Guimaraes. No, Englezi očito znaju nešto više.

Za Krovinovića se interesirao i novi engleski prvoligaš Norwich, ali sad se u utrku uključio i WBA s 'ključnim čovjekom' za dovođenje, Slavenom Bilićem. Krovinović se nakon oporavka od teške ozljede koljena vratio na teren i ove sezone odigrao 12 utakmica u dresu Portugalaca. Prije ozljede oduševljavao je navijače i sve se češće nalazio u prvih 11, ali nakon toga nije uhvatio igrački ritam.

Možda je baš sad vrijeme za pravi povratak, a uostalom, tek su mu 23 godine i još je mnogo nogometa pred njim.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • hajdukidinamousrcu 25.06.2019.

    Ovo je fakat sramota,i nije vrijeđanje,pa zašto mi imamo članke "po Vuku"?

  • ROBA68 25.06.2019.

    Pravi potez za njegovu karijeru i 1 ligu Engleske,ako to uradi oćekujem da će biti top igrać te lige

  • nikolalaaa 25.06.2019.

    Iskreno kako su ga hvalili mediji prije ogleda sa Dinamom, očekivao sam da je neka igračina..realno ni u Dinamu ne bi bio u prvoj postavi..toliko o tome koliko je dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare