To je to što me zanima!

"U Wimbledonu ja sam favorit, čekam Nadala"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Švicarac Roger Federer nakon osvajanja Roland Garrosa smatra da je najveći favorit i za krunu u Wimbledonu. Tamo želi vidjeti i Rafu Nadala
Vidi originalni članak

Bio bi doista veliki uspjeh u istoj godini osvojiti Roland Garros i Wimbledon. Bit ću najveći favorit u All England Clubu. Ne bih želio omalovažiti konkurenciju, ali ja imam igru, mentalitet i iskustvo za osvajanje Wimbledona, ne samo ove godine, već i ubuduće. No, zasad se koncentriram samo na ovogodišnji turnir – poručio je Federer.
Svom najvećem rivalu, Španjolcu Rafaelu Nadalu, poželio je što brži oporavak. Nadal je, podjećamo, zbog bolova u desnom koljenu otkazao nastup u londonskom Queen's Clubu, a špekulira se da je upitan i njegova obrana naslova pobjednika u Wimbledonu.
- Želim mu sve najbolje, doista ne bih volio da izostane s vimbldonskog turnira. Moram priznati da me je iznenadilo što je otkazao Queen's Club budući da mi je u Parizu izgledao dobro i nije nosio zaštitu za koljeno. Ili se meni samo činilo da je dobro.
Na kraju, kaže da nije bilo lude proslave naslova u Parizu.
- Proslavio sam uz šampanjac, glazbu i dobru večeru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kajTB 11.06.2009.

    cole,bajke su na drugom katu

  • COLE_VU 10.06.2009.

    baka vidi se da nepratis tenis zato se nemoj sramotit javno!!fedex ce poderat nadala u finalu!!fedex je gospodin i sve fino radi!!a nadal neke roze majice,neke marame,trake,kad je teško nadal igra na sirovu snagu a fedex na kliker u glavi!!

  • halo 09.06.2009.

    vimbldonskog ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare