To je to što me zanima!

U Zagrebu zatvaraju ulicu zbog ceremonijalnog starta WRC-a

Policija je obavijestila građane kako će ovih dana biti posebna regulacija prometa na cestovnim dionicama na kojima će se održavati brzinski ispiti, a u Zagrebu je u četvrtak zatvoren kolnik važne prometnice
Vidi originalni članak

Četvrto izdanje WRC Croatia Rallyja počinje danas ceremonijalnim startom utrke od 18.30 sati pored Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Tamo će se okupiti svi sudionici relijaškog spektakla u Zagrebu prije brzinskih ispita koji počinju u petak ujutro.

WRC program u Hrvatskoj završava u nedjelju, a vozit će se kroz pet županija (Zagrebačka, Karlovačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Primorsko-goranska). 

OKTANSKI SPEKTAKL Posjetili smo WRC servisni park i vidjeli jurilice izbliza. Možete i iskusiti vožnju u simulatoru...

Policija je obavijestila građane kako će ovih dana biti posebna regulacija prometa na cestovnim dionicama na kojima će se održavati brzinski ispiti. 

- Molimo stanare i druge sudionike u prometu da sukladno tome prilagode svoje uobičajene aktivnosti na području održavanja relija - javila je policija.

UOČI CROATIA RALLYJA VIDEO Prvak Hrvatske vozio nas je u WRC jurilici od 150 tisuća €

Zbog ceremonijalnog starta, u Zagrebu će u četvrtak od 11 do 24 sata biti zatvoren kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice u smjeru Mosta slobode.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jopazg 18.04.2024.

    Bolje da zatvore nego sa se opet nadje netko tko bi se utrkivao.

  • user_140863 18.04.2024.

    Zašto samo u Zagrebu ide ceremonija? Zašto svake godine ne promijene grad? Ovako samo Zg pati

  • blatobran555 18.04.2024.

    Napokon malo pozitive

Komentiraj...
Vidi sve komentare