To je to što me zanima!

Ubija ga nostalgija: Menadžer prvaka Engleske želi ići doma

Conte je preuzeo londonski klub prošle sezone i u premijernoj sezoni na klupi 'Bluesa' osvojio je naslov prvaka. U srpnju ove godine produžio je ugovor do srpnja 2019. godine
Vidi originalni članak

Menadžer engleskog nogometnog prvaka Chelsea Talijan Antonio Conte (48) otkrio je kako će sigurno vratiti raditi u domovinu jer ga muči nostalgija.

- Nedostaje mi Italija i sigurno ću se vratiti u domovinu. Želio bi ponovo raditi u Italiji. Ne znam kada ću se vratiti, ali sigurno se vraćam - kazao je 48-godišnji Conte koji je do dolaska u London cijelu karijeru proveo u Italiji.

Za Lecce i Juventus je igrao 19 godina, a potom je trenirao Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus i talijansku reprezentaciju.

Nije želio nagađati hoće li se kući vratiti već iduće godine.

- Još uvijek nisam završio ovaj projekt - dodao je.

Conte je preuzeo londonski klub prošle sezone i u premijernoj sezoni na klupi 'Bluesa' osvojio je naslov prvaka. U srpnju ove godine produžio je ugovor do srpnja 2019. godine.

Chelsea se trenutačno nalazi na trećem mjestu sa 13 bodova, tri manje od vodećeg dvojca Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Shogun 26.09.2017.

    Opet

  • d620 25.09.2017.

    u prosjeku svako dvije setemane izidje clanak o conteu koji napusta chelsea, ili zbog svadje s romanom ili zbog nostalgije i zene koja oce u italiju

  • AjvarILuk 25.09.2017.

    Koji bolestan posao, govoriš likovima koji trče i napucavaju loptu gdje će tko stajati. A debili se vesele i plješću kad lopta prođe s unutarnje strane stupa. Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare