To je to što me zanima!

Udar na džep: Unitedovcima plaće srezane za čak 25 posto

Najveća žrtva ujedno je i najveće razočaranje - Alexis Sanchez. Čileanac će godišnje zbog izostanka iz Lige prvaka gubiti preko sedam i pol milijuna eura u odnosu na svoju prijašnju plaću
Vidi originalni članak

Manchester United u očajnoj je formi, a nakon žalosnog remija 1-1 s Huddersfieldom 'crveni vragovi' i matematički su izvan borbe za Ligu prvaka, a time je Unitedovim igračima stigao i udar na plaće.

Zbog toga što im je pobjegla Liga prvaka, nekim Unitedovim zvijezdama plaće će biti srezane za čak 25 posto! Najveća žrtva? Onaj koji je i najviše razočarao - Alexis Sanchez. Godišnje će nakon ovog reza gubiti preko 7 i pol milijuna eura u odnosu na prijašnje stanje!

Žrtve ove klauzule su i Pogba, Lukaku, De Gea, Fred, Martial... Svi će sljedeću sezonu ostati bez višemilijunskih iznosa zbog loših rezultata, a jedini izlazak im je - odlazak iz kluba. Što bi se moglo i dogoditi u slučaju nekih, otkrio je menadžer Ole Gunnar Sölskjaer:

- Ne mogu govoriti o točnim osobama no postoji šansa da ste vidjeli neke po posljednji put. No nije fer govoriti o imenima sad. Nije samo jedan igrač danas razočarao, cijela momčad je.

Engleski Sun otkrio je kako vidi i budućnost jednog od najboljih igrača Uniteda prijašnjih sezona koji ove godine nije baš u najboljoj formi - Davida De Gee, kojemu je klub dao sedam dana za odluku o potpisivanju novog, iznimno unosnog ugovora, koji bi s obzirom na izostanak iz Lige prvaka Španjolcu donio plaću veću od udvostručene!

No ipak, na Old Traffordu bolja vremena ne naziru se tako skoro...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Obi-Wan Kenobi 06.05.2019.

    Bravo, kapa dolje. Obični klauni ne mogu pobijedit zadnjeg na tablici, od Pariza nisu dobru tekmu odigrali

  • Rade88 06.05.2019.

    zašto ne objavite žiro račun da im pomognemo?

  • BOGOLJUB ATEJISTA 06.05.2019.

    Dobar potez uprave.i malo je ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare