To je to što me zanima!

Udarac za Arsenal i Englesku: Walcott pauzira šest mjeseci!

Iako njegovo ponašanje, dok su ga iznosili s terena za vrijeme utakmice FA Cupa, nije dalo sugerirati težu ozljedu, Walcott zbog puknuća ligamenta propustit će SP!
Vidi originalni članak

Nadamo se da nije ništa puklo. No, sudeći prema njegovom izrazu na licu, nije strašno. Pa on se smijao dok su ga nosili, uvjeren je bio Arsene Wenger da ozljeda Thea Walcotta nakon 2-0 pobjede nad Tottenhamom u nedjelju nije teške naravi.

No u ponedjeljak uslijedio je velik šok jer ofenzivac 'topnika' je teže ozlijeđen te će morati pauzirati čak šest mjeseci zbog čega će propustiti ostatak sezone, ali i Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

Walcottu je puknuo ligament u lijevom koljenu te će uskoro biti operiran u Londonu.

Takav scenarij nije se mogao iščitati iz Walcottovog osmijeha, koji je pokazao dok su ga iznosili na nosilima s kojih je gestom provocirao navijače Spursa.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • CikaFajer 07.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AnteG 07.01.2014.

    šteta, a bio je u velikoj formi... :( iako ne volim ovaj smješni luzerski klub, Wallcot je dobar igrač i žao mi je što ga je ovo zadesilo...

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 07.01.2014.

    eto prve zrtve koja vjerovatno nece nastupit na SP...nadam se da je i zadnja..steta za njega jer je bio izostavljen i sa SP 2010..stvarno nema srece..

Komentiraj...
Vidi sve komentare