To je to što me zanima!

'Udario sam Irfana šakom jer me nije pustio reprezentaciju'

Irfan Smajlagić prijavio je Ristu Arnaudovskog za fizički napad na treningu, a rukometaš kaže da ga trener nije pustio na pripreme reprezentacije Makedonije
Vidi originalni članak

Nakon treninga otišao sam u trenerovu svlačionicu i na lijep ga način zamolio da me pusti na pripreme reprezentacije Makedonije. Na to mi je samo rekao da smo on i ja završena priča, otkrio je za SN svoju stranu priče sukoba s Irfanom Smajlagićem Risto Arnaudovski. 

Bivši rukometaš Dubrave, Čakovca i Zagreba u nedjelju je fizički napao svog trenera u rukometnom klubu Bosna i bivšeg pomoćnika u hrvatskoj reprezentaciji Smajlagića. Hrvatski stručnjak navodno ga nije puštao u reprezentaciju Makedonije, čiji je prvi poziv Risto tek nedavno dobio, iako nije računao na njega te ga čak preselio u drugu momčad nakon poraza od Flensburga.

- Zamolio sam ga još jednom, a on se arogantno okrenuo prema meni nakon čega smo se sudarili u kojem sam ga udario šakom u leđa. Obojicu je od većih posljedica spasio pomoćni trener Danijel Ridić koji je stao između nas i razdvojio nas - kaže Arnaudovski za SN. 

No problemi između njih dvojice navodno nisu ništa novo. Smajlagić je još prošle sezone Arnaudovskog navodno potjerao s priprema u Sloveniji te mu nije dozvolio da bude zajedno sa suigračima u hotelu. Sukob je ,čini se, bio neminovan kada se tome dodaju izbacivanje u drugu momčad, trčanje u zoru i zabrana odlaska na pripreme s Makedonijom.  U klubu su potvrdili fizički obračun,a policija je obavijestila da su intervenirali u dvorani te da je Pipe prijavio svog igrača za fizički napad.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • andy_12 30.10.2010.

    go risto!!!!!!!!;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare