To je to što me zanima!

Udovičić o paljenju zastava: I mene su vrijeđali kao igrača

Žao mi je što Srbija nije pobijedila pred ovakvom publikom i prelijepim ambijentom, rekao je srpski ministar sporta Vanja Udovičić i izazvao zgražanje hrvatskih novinara
Vidi originalni članak

Sinoćnjoj utakmici Srbije i Hrvatske na Marakani nazočio je i novi srpski ministar sporta Vanja Udovičić, bivši vaterpolski reprezentativac Srbije i igrač zagrebačke Mladosti.

Udovičić žali što 'orlovi' nisu došli do pobjede.

- U ovakvim utakmicama postoji više emocija nego inače i žao mi je što Srbija nije pobijedila pred ovakvom publikom i prelijepim ambijentom - riječi su Udovičića, koje se nisu svidjele hrvatskim novinarima.

Razlog je dakako, ratoborna atmosfera u kojoj su se palile hrvatske zastave, zviždalo hrvatskoj himni te, između ostalog, i postavljanje transparenta Vukovar na ćirilici. Hrvatske novinare zanimalo je da li je sve to sportski.

- Dok sam ja igrao za reprezentaciju Srbije i mene su nazivali pogrdnim imenima, vrijeđali me na nacionalnoj osnovi. Ipak mislim da se strasti trebaju smiriti.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 08.09.2013.

    Udovicic je ljudina,koliko sam ga samo puta pozdravio u zagrebu.....Legenda ! Sta bi on trebao sad ? Izvinjavati se ?

  • Furioso244 07.09.2013.

    On je pola pola.. Njegov otac je iz Istre, otud i prezime Udovičić koje je često u središnjoj Istri (oni koji ne vjeruju mogu recimo provjeriti i na stranici IME HRVATSKO).. Majka mu je iz Srbije, zato danas živi tamo..

  • rođo101 07.09.2013.

    bravo udovičići sad te ja cijenim kao čovjeka,ja nisam mička od hrvata koji su ti dupe ljubili dok si igro u mladosti.ja sam znao od samog početka da si srbin i da si ti samo jedan obični legionar i da si došao u mladost uzet ono što u tom momentu nisi mogao dobit nigdje drugdje,a "veliki" hrvatti su nam prosipali floskule kako si imao velikih ponuda,a ti ipak odabro mladost.cijenim ljude kad znaju šta su i ko su pa nebitno koje su nacionalnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare