To je to što me zanima!

Uefa nam 'sudi' zbog nereda huligana, ali i zbog rasizma!

Nije HNS, time i hrvatska reprezentacija, u problemima samo zbog prekida utakmice uzrokovanog pirotehničkim sredstvima, nego i zbog rasističkog ponašanja, tvrdi Uefa
Vidi originalni članak

Prema očekivanjima, Uefa je i službeno otvorila disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog nereda huligana na utakmici protiv Češke u petak u Saint-Étienneu, objavljeno je na službenim stranicama toga saveza.

Disciplinska komisija krovnog europskog nogometnog tijela objavila je kako se Hrvatski nogometni savez tereti zbog bacanja pirotehničkih sredstava i drugih predmeta u teren, nemira u gledalištu te, zanimljivo, rasističkog ponašanja.

POGLEDAJTE VIDEO NEREDA SA STADIONA U ST. ETIENNEU:

Osim HNS-a, kazna se sprema i Turcima čiji su navijači također bacali baklje i druge predmete na travnjak u Nici tijekom utakmice protiv Španjolske, ali i ulazili u teren.

Odluku za naš slučaj Uefino će tijelo donijeti u ponedjeljak, 20. lipnja, dan prije utakmice "vatrenih" protiv "furije" u Bordeauxu, dok datum odluke o kazni Turskoj još nije određen.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU SNIMKU HULIGANA KOJI PALI I BACA BAKLJU

Idi na 24sata

Komentari 335

  • BDC 19.06.2016.

    Ma pustite huligane i bengalke.Za njih ce se pobrinuti policija i sud.A sto se tice HNS-a oni imaju dovoljno novaca pa i kazna nece biti problem.Pa ljudi moji vidite da Hrvatska igra fenomenalno i da igra najbolje dosad.Ako bog da da ne pobjedimo Spanjolsku mi idemo na Talijane koji su prvi u svojoj skupini i nama puno bolje odgovaraju od Belgije ili ako bude Austrija treca u svojoj skupini a mi prvi u svojoj.Ne bi nam odgovarala Austrijska agresivna trkacka bezvezna igra.I vec se nalazimo u 1/4 finalu.Tamo nas ceka po mojoj analizi Njemacka.Nasa lijepa Njemacka koja nema recept protiv moderne igre Hrvatske i Mandzukica koji je zabio vec protiv talijana jer on zabija samo u vaznim utakmicama.U 1/2 finalu dolazi Francuska ili Belgija , ali nema veze dobijamo u produzetcima nakon velike bitke.U finalu nam dolazi nas najveci krvnik Engleska.Valjda nece tada Cacic ispasti seljacina kao onda Bilic kad je prije utakmice u Zagrebu rekao da smo favoriti protiv njih a oni njemu smjestili 5 komada u supak.Sto hocu reci sa mojom fantazijom , Hrvatska moze stvarno otici daleko sa ovom igrom i novim rolama za Rakitica ,Brozovica i Badeljom.Ni tepavi Bilic, ni frizura Kovac ni onaj Stimac boze me sacuvaj ,nisu ovo imali ni u malom mozgu sto je Cacic napravijo.Sretno Vatreni.

  • Borko Maestro Borkic 19.06.2016.

    Šta je to rasizam !? Hrvati ni ne znaju bit rasisti. Dal je to Srbinu reć da je Srbin . Za dom spremni to je rasizam ili zapjevat Ljepa li si . Ako je to , onda smo krivi i od sutra vraćamo sve kolonije i više nećemo vodit napadačke ratove. Doduše kad vam perjanica našeg novinarstva ima antihrvatske stavove onda što očekivat . Jučer na rtl danas doveli nekog Srbina rječkog iz FARE da nam održi lekciju . Kaže taj srbin "Takvi smo mi Hrvati i tako nam i treba" . I o čemu dalje razgovarat . Uništava te ovu zemlju moralno i materijalno dugi niz godina .

  • biberrr 19.06.2016.

    Crveni kmeri opet sranje napraviše kako bi nanijeli udarac Hrvatskoj. Ti komunisti su nacrtali i onu svastiku na Poljudu,lijevi ekstremni fašisti nikad ne spavaju,njih vodi zlo i mržnja prema Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare