To je to što me zanima!

Uefa: Priznajemo postojećeg izabranog predsjednika, Vlatka

Izvanredna Skupština nije u skladu s našim statutima i ne priznajemo niti jednu odluku donešenu na njoj. Stoga Fifa i Uefa i dalje priznaju samo Vlatka Markovića
Vidi originalni članak

Kao što je najavljivao glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić, Uefa i Fifa ne priznaju dva predsjednika u 'Kući nogometa', već samo jednog, Vlatka Markovića. Sad su to i objavili na svojoj službenoj stranici

- Fifa i Uefa zajedničkim su pismom odgovorile Hrvatskom nogometnom savezu. Izvanredna Skupština nije u skladu s našim statutima i ne priznajemo niti jednu odluku donešenu na Skupštini koja se održala 20. veljače. Stoga Fifa i Uefa i dalje prepoznaju postojećeg izabranog  predsjednika, Vlatka Markovića - stoji u priopćenju. 

Novi je to udarac na ambicije Igora Štimca i čini se kako će svoju pravu šansu Štimac čekati do travnja i Skupštine koju je sazvao Marković, po Uefi i Fifi jedini i pravi predsjednik. 

Jedno je sigurno, cirkus ide dalje...


Idi na 24sata

Komentari 42

  • šetač 23.02.2011.

    kaže Brleković jučer na TV-u " mi radimo sve po pravilima" a na Štimčevoj skupštini jedan zastupnik glasa s dvije ruke. Netko ovdje laže!!!!!!!!!!!!

  • roberto001 23.02.2011.

    što se tiče markovića ajde de ali nemoj dirat u čiru ,njemu bi trebalo diči spomenik 20 metara nasred trga u zagrebu.

  • RobertoMali 23.02.2011.

    Hebe mi se za ajduka i dinamo..ali hebem ja nas sve redom kad nama bosanci vode nogomet...nakrali se para kod nas kad ode u penziju vratice se u svoji bosansku vukojebinu i smijat se nama budalama..a ni ciro..krubin sin je on.i taj voli svakog tko iskesa dovoljno love..tako i nam treba...treba jos stavit srbina za kapetana repke i slovenca za izbornika e onda smo se definitvno naguzili ...bolje nismo ni zasluzili..u.k....smo ka narod....lajemo tu..a kad treba na ulicu svi se sakriju u misju rupu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare