To je to što me zanima!

Rijeka čeka Uefin odgovor na žalbu, Rujevica će biti puna?!

Rijeka se žalila na Uefinu odluku o zatvaranju sjeverne tribine zbog rasističkih povika, a Komisija za žalbe sastaje se ponedjeljkom, utorkom i petkom. Rijekin predmet još nije došao na red...
Vidi originalni članak

Rijeka u četvrtak na Rujevici dočekuje grčki AEK u prvom kolu Europske lige, a još nije stigao Uefin odgovor na žalbu. Hrvatski prvak je kažnjen zatvaranjem sjeverne tribine zbog incidenata na utakmici play-offa Lige prvaka protiv Olympiacosa.

Tijekom utakmice protiv Olympiakosa s tribina Rujevice čuli su se ružni povici prema Srbima, a zbog sličnih prekršaja kažnjeni su već Dinamo i Hajduk, no Rujevica bi u četvrtak ipak mogla biti puna. 

Prodani svi paketi

Rijeka se žalila na Uefinu odluku, a Komisija za žalbe sastaje se ponedjeljkom, utorkom i petkom. Prema nekim informacijama, ako Uefa ne odgovori na žalbu tijekom današnjeg dana, to bi moglo odgoditi izvršenje kazne pa bi tijekom srijede u prodaju bile puštene i ulaznice za sjevernu tribinu.

Rijeka je objavila da su prodani svi paketi za tri utakmice u skupini (nešto više od 4000), a u srijedu će biti puštene ulaznice koje je Uefa vratila klubu.

Još se ne zna i što će biti s južnom tribinom. Traju pregovori s AEK-om i delegatom oko te tribine na kojoj bi mogli biti smješteni gosti, ali ako ne bude prevelike zainteresiranosti, na njoj bi mogli biti i domaći navijači.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Scooby_1 12.09.2017.

    Ako nisu kaznili Njemce nema potrebe da kazne Rijeku

  • MateCro 12.09.2017.

    Očekujem pozitivan rezultat kod kuće, ali i minimalan poraz / remi u gostima :D

  • POTPEC 12.09.2017.

    Nek kažnjavaju, nek se žale mi čemo biti jači na svaki njihov pokret. Idemo pobjedit AEK pa nek opet seru po običaju, jer da ne seru i kažnjavaju kako žele za njih nebi se ni znalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare