To je to što me zanima!

Uefa - Turska ne smije naknadno pozvati igrače

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Turski izbornik Fatih Terim ima na raspolaganju za utakmicu protiv Njemačke u polufinalu samo 14 igrača, od kojih su dvojica golmani
Vidi originalni članak

Reprezentacije smiju pozivati nove igrače samo do prve utakmice i nemamo sad namjeru mijenjati to pravilo, izjavio je Uefin glasnogovornik William Gaillard. Četvorici od ranije ozlijeđenih Turaka sad se pridružio i Nihat Kahveci, kojem je napuknuo mišić. Još četvorica - Arda, Tuncay, Volkan i Emre Asik - ne mogu igrati zbog kartona i Fatih Terim je na mukama. Za utakmicu protiv Njemačke konkurira samo 14 igrača, od kojih su dvojica golmani. Slaba je utjeha što im se vraća Mehmet Aurelio, naturalizirani Brazilac koji je preskočio četvrtfinale zbog žutih kartona.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sasapref 23.06.2008.

    Nastavlja se politika dvostrukih standarda, a zrtve su Turci i Rusi. Na svakoj utakmici ih sudije kradu, sto penalima sto nejednakim kriterijima pri dodjeljivanju kartona. Onaj ko je vidio kako su Turcima davali kartone protiv Ceske i Hrvatske, a kako su protivnicima gledali kroz prste zna zasto su Turci dosli u personalne probleme. Sad im ne daju da pozovu nove igrace mada su to dopustili Nijemcima 1996. Sramota! Nadam se da ce im to dati dodatni motiv i prizeljkujem finale Rusija-Turska u inat UEFA-i.

  • volim_hajduk 22.06.2008.

    super nadam se da ce ih njemci natući 10:0

  • Kiki_09 22.06.2008.

    Joj ljubomorni i jos uvrijeden srbin ... a joj ... OK znamo da u Srbiji internet foruma nema, toliko napredni niste, pa morate gledati od boljih!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare