To je to što me zanima!

Uefa upozorila PSG: Pretjerali s navijačima ili 'meditacijom'?

Nakon pobjede nad Borussijom Dortmund usred Pariza, pred praznim tribinama, ali s velikom brojkom navijača ispred stadiona, PSG je slavio prolazak u četvrtfinale - meditacijom. To se Uefi nije svidjelo...
Vidi originalni članak

Je li PSG pretjerao s proslavom? Pitaju se mnogi misleći na meditaciju u pobjedi 2-0 nas dortmundskom Borussijom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Bio je to odgovor Haalandu (19) na njegovo slavlje na domaćem terenu nakon postignutog gola, ali i na objavu na društvenim mrežama gdje si je prisvojio Pariz. 

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI Našli Oršićevog nasljednika: Ulsan iz PSG-a doveo Neymara

Odgovorio mu je prvi Neymar (28) - Pariz je naš grad. 

Nisu se prepucavanja svidjela Uefi koja je pariški klub upozorila na ponašanje koje bi sa sobom moglo povući i disciplinske mjere. No, neki smatraju da je upozorenje Tuchelu i društvu pristiglo zbog slavlja s navijačima. 

Naime, prazne tribine u Parizu bile su mjera sprječavanja širenja korona virusa, no navijači PSG-a ipak su se okupili ispred stadiona u velikom broju, a nakon utakmice s u i igrači s njima navijali i slavili na balkonu Parka prinčeva. 

Uefa se u ovom slučaju poziva na članak 15 (4) Pravilnika u kojemu stoji: Ako se neka reprezentacija ili klub ponašaju neprimjereno, može im se izreći disciplinska mjera. 

VRIJEDNI BELGIJANAC Ma kakva korona: Borussia i PSG dogovorili transfer-bombu

Ostaje vidjeti koja će to mjera biti i hoće li je PSG uopće dobiti. Ondje će biti obrazloženo i zbog čega je ona uslijedila, je li zbog slavlja s navijačima u doba korone ili zbog 'Buddha-proslave'...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hrvatina91 01.04.2020.

    Umisljeni klub a i navijaci..

  • __Che__ 01.04.2020.

    Sad oni koju prodju psg nek se valjaju po podu kao imitacija neymara

Komentiraj...
Vidi sve komentare