To je to što me zanima!

Uf, nezgodna situacija: Messi i Suarez našalili se sa suigračem

Barcelonin veznjak Carles Alena na društvene je mreže stavio sliku s djevojkom Ingrid, a Lionel Messi, Sergi Roberto i Luis Suarez doveli su ga u neugodnu situaciju svojim komentarima na sliku
Vidi originalni članak

Mlađi igrači u gotovo svim klubovima svijeta prolaze nekakve inicijacije, moraju nositi lopte, torbe i opremu za trening starijima, a često su i meta podbadanja 'klupskih senatora'.

Tog nogometnog bontona nije bio izuzet ni mladi španjolski reprezentativac Carles Alena (21) koji ove sezone igra svoju prvu pravu sezonu u redovima Barcelone. Alena se u Barceloni najviše druži s našim Ivanom Rakitićem koji mu je uzor i mentor u veznom redu 'blaugrane', ali suigrači u Barci često se znaju našaliti s njim.

Tako je na društvenim mrežama stavio sliku s djevojkom Ingrid i napisao da je jako voli, a to je bio dovoljan povod Lionelu Messiju, Luisu Suarezu i Sergiju Robertu da 'podbodu' mladog suigrača. Ispod slike napisali su mu - 'Titirirititiriri', što u španjolskoj asocira na svadbena zvona.

Mladom Aleni bilo je neugodno i nije im odgovorio na komentare, a pitanje je je li im štogod rekao na treningu.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • svjetlan48 26.04.2019.

    E svaki put moram na wc kad vidim ove isfrustrirane deb... u komentarima, svaki komentar na racun novina. Pa kaj citate onda novine ako na svaki clanak jedni te isti deb... stavljaju retardirane komentare. Meni ak se nes svida ne citam i dobro.

  • 25.04.2019.

    Kako su ga zakurili Titirirititiriri

  • mentalist1 25.04.2019.

    Wtf

Komentiraj...
Vidi sve komentare