To je to što me zanima!

UFC borac provocira i Khabiba: Vidjet ćete što radi s ovcama

Dagestanski borac još nije reagirao, no sudeći prema njegovom karakteru i ponašanju, teško je očekivati neki njegov komentar. No, Colbyju je očito toliko dosadno u životu pa ide provocirati prvaka lake kategorije...
Vidi originalni članak

Colby Covington sigurno je jedan od najomraženijih boraca u UFC-u i jedan od onih kojeg možete s pravom pitati jel' spava mirno. Jer inače, čovjek je uvrijedio prvo Stipu Miočića pa Khabiba Nurmagomedova. Tako da, stvarno mislite da mirno spava? Čovjek ili ima 'čelična muda' ili mu je stvarno dosta života.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PETA, Udruga za zaštitu životinja, prozvala je Khabiba nakon što su procurile snimke na kojima se bori s medvjedima. Prozvali su ga za maltretiranje životinja i nepoštivanje, a sa svojim specifičnim komentarom, bez dlake na jeziku, javio se i kontroverzni Colby.

- Ako misle da je hrvanje s medvjedom loše, pričekajte da vidite kako će PETA reagirati kada saznaju što on radi ovcama - napisao je Colby na Twitteru misleći na Habiba.

Dagestanski borac još nije reagirao, no sudeći prema njegovom karakteru i ponašanju, teško je očekivati neki njegov komentar. No, Colbyju je očito toliko dosadno u životu pa ide izazivati prvo prvaka lake kategorije pa onda i Stipu Miočića.

Naime, Covington je uživo gledao meč između Stipe i Cormiera, a nalazio se blizu kaveza.  Dobacivao je svima pa i Stipinoj supruzi Ryan Marie, što dosad nije bilo poznato, ali sada se pročulo. I za to je sada doznao i Stipe.

Samo razgovor

- Malo me taj momak uznemirio. Dobacio je neke stvari mojoj supruzi nakon što je završila moja borba. Trebao bih porazgovarati s njim o tome. Ne želim sad tu ništa započinjati, samo želim normalan razgovor. Nemam nikakve namjere skinuti mu glavu s ramena, razgovarao bih s njim kao s normalnom osobom - rekao je Miočić za MacLife opisavši kako se to dogodilo.

- Moja supruga hodala je prema kavezu i on joj je nešto počeo govoriti. Moj menadžer, kakav je tip, rekao mu je da zašuti. I do dana današnjeg ne želi mi reći što je ovaj dobacivao, tako da ću to morati saznati sam. Ja sam jako dobar u tome, poput FBI-a sam. Saznat ću što je rekao, a onda ćemo porazgovarati. Normalan sam tip. Prišao bih mu i pitao ga koji je njegov problem. Nisam ljut na njega, samo želim razgovarati.

Dok Stipe samo želi "razgovarati", to je dobra vijest za Covingtona koji je poznat po takvom ponašanju koje ga je, uostalom, koštalo i borbe za naslov s prvakom Kamaruom Usmanom protiv kojeg je mogao vratiti pojas prvaka u velter kategoriji koji je imao samo dva dva mjeseca prošle godine dok mu isti nije oduzet jer se odbio boriti za obranu titule.

No borbe ga očito ne zanimaju jer on uživa u svom životu. Na društvenim mrežama često objavljuje provokativne i polugole fotografije sa svojim djevojkama i komentira trenutačna zbivanja u MMA svijetu.

Colby se sada zamjerio i Khabibu pa ga možemo s pravom pitati hoće li spavati mirno...

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WieJaNein 20.09.2019.

    Pojeo bi ga Colby.

  • EchteLiebe 20.09.2019.

    Urnebesno mora se priznati

  • bedak11 20.09.2019.

    I zasto u naslovu pise Khabib a u tekstu Habib? Kad vec forsirate to ispravno pisanje, budite dosljedni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare