To je to što me zanima!

Uh, jaka ekipa za stolom, Dalić snimao Ronaldov gol PSG-u...

Hrvatski izbornik u Madridu se prije utakmice Reala i PSG-a družio sa svojim pomoćnikom Ivicom Olićem, Šimom Vrsaljkom, ali i Darijom Srnom kojeg želi u stožeru te Stanićem
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić iskoristio je posjet hrvatskim reprezentativcima u Madridu kako bi uživo pogledao utakmicu Real Madrida i PSG-a (3-1) u Ligi prvaka te je na svom Instagram profilu i snimio izjednačujući gol Cristiana Ronalda iz penala.

Hrvatski izbornik večer prije utakmice proveo je u društvu Ivice Olića, Darija Srne, Šime Vrsaljka i Marija Stanića.

U društvu za stolom prije utakmice bio je i žestoki protivnik Dalićeva šefa Šukera u nedavnoj kampanji za mjesto predsjednika HNS-a, Mario Stanić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Frenkyy 15.02.2018.

    Ma lažu svi! Prava je istina da je došao u Madrid nagovoriti Asensia, Isca i Marcela da uzmu hrvatsko državljanstvo. Upravo traju završni pregovori!

  • Laudrup_1 15.02.2018.

    Znači posao izbornika je ulizivanje i žicanje karata za tekme LP

  • realnizator 15.02.2018.

    Jedan izbornik pa da snima golove na instagram ko neki djecarac koji je na maturalcu na bernabeu. Podrzavam ga, radi do sada dobro, ali ovakve stvari ne prilice izborniku jedne reprezentacije. Druga stvar, Darijo Srna legenda hrvatskog nogometa, optuzen za doping, a ovaj ga zeli u svom stozeru. Slicna stvar s Agicem neki dan u sportskima. Covjek osuđen, u zatvoru bio, al bez problema trener u omladinskom pogonu dok posteni i kvalitetni treneri ne dobivaju ni priliku... Srami se HNS, srami se Hrvatska vlast i zakoni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare