To je to što me zanima!

Uh, kakvo pojačanje Šibenika: Schildenfeld opet na Šubićevcu?

Iskusni Gordon Schildenfeld treba samo raskinuti ugovor s ciparskim Anorthosisom, dok pregovori sa Šibenikom neće biti nikakav problem. I Šibenčani će dobiti jako veliko pojačanje za nastavak sezone...
Vidi originalni članak

Gordon Schildenfeld (35) se vraća kući, u svoj Šibenik. Bivši hrvatski reprezentativac ovih bi dana trebao raskinuti ugovor s ciparskim prvoligašem Anorthosisom, pa se vratiti u svoj matični klub. Šibenčani bi tako dobili veliko pojačanje za nastavak prvenstvene sezone u kojoj nogometaši Krunoslava Rendulića priželjkuju ostanak u prvoligaškom društvu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da imam 20 godina rekao bih da je sve gotovo, ali kako sam dugo u nogomet i prošao puno toga, pričekat ću dok sve ne bude na crno-bijelo. Ali, da u završnoj smo fazi pregovora tako da vjerujem da je to to - rekao je Gordon Schildenfeld za Šibenski portal, pa nastavio:

- Evo, polako se pakiramo, danas bi trebao i sužbeno raskinuti ugovor s Anorthosisom, supruga i ja smo prelomili, odlučili kako je vrijeme za povratak. S Josom Bulatom sam već duže vrijeme u kontaktu, pregovarali smo, nagovarali su me i kako sam kazao 99,9 posto je sve riješeno, mislim da ćemo ostalo u Šibeniku dogovoriti za pet minuta.

Gordon Schildenfeld je u karijeri igrao za Šibenik, Dinamo, Bešiktaš, Duisburg, Sturm, Eintracht, Dinamo Moskvu, PAOK, Panathinaikos i Anorthosis, a za hrvatsku reprezentaciju je skupio 29 nastupa i zabio jedan gol. Član "vatrenih" bio je na Europskim prvenstvima 2012. i 2016., te na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ćiribu_ćiriba 06.01.2021.

    Legenda Dinama, volimo te šifo!

  • FokuMe 06.01.2021.

    Rip sibenik

  • 06.01.2021.

    Kolika mu je dioptrija

Komentiraj...
Vidi sve komentare