To je to što me zanima!

Uh, ovo je boljelo! Duvnjak je silovito nokautirao protivnika

Tijekom derbija njemačkog prvenstva Domagoj Duvnjak je silovito pucao prema golu, ali loptom je u glavu pogodio Flensburgovog igrača koji se od udarca srušio na pod. Kada je došao sebi, Dule mu se ispričao...
Vidi originalni članak

Pazi, lopta! Da je to Domagoj Duvnjak uzviknuo kada je zapucao, možda bi rukometaš Flensburga uspio uzmaknuti njegovoj silovitoj bombi.

Ovako, lopta se zaustavila točno na njegovoj glavi, Duvnjak ga je, ni kriv ni dužan, nokautirao udarcem. Domagoj je silovito opalio prema golu, ali je lopta točno u glavu pogodila protivničkog igrača koji se srušio na pod.

Naravno, uplašio se i Dule pa je, čim je shvatio što se dogodilo, odmah potrčao pomoći. U međuvremenu je digao ruke prema navijačima kao znak isprike.

Liječnici su brzo povratili nesretnog rukometaša, a čim se pridigao, Dule mu je prišao, zagrlio ga i ispričao se. Jasno je, nije imao nikakve namjere ozlijediti ga.

>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Sve se to događalo u derbiju 30. kola njemačkog prvenstva između Flensburga i Kiela. Kiel je pobijedio 20-18, a Duvnjak je imao najviše golova u svojoj momčadi - pet.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • burek. 14.05.2019.

    a jest umrem fino svaki put na ove vaše strelice ↗⬇⬆⬅⬅➡↘↘↙😂

  • Prevaratska Republika 14.05.2019.

    šatirao ga jednim dimom

  • tomislavk59 14.05.2019.

    Tko je sad prvi u Bundesligi? Dal jos Flensburg? Posto je imao 4 boda prednosti uoci 30.kola.posto dva idu u LP ici ce Flensburg i Kiel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare