To je to što me zanima!

Uhitili bivšeg reprezentativca Crne Gore: U automobilu su mu pronašli pištolj i 126 metaka

Pod sumnjom da je počinio kazneno djelo iz Zakona o oružju mu je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, a još nije poznato zašto je u automobilu imao vatreno oružje i toliku količinu streljiva
Vidi originalni članak

Svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u čijem je dresu odigrao 45 utakmica, a Simona Vukčevića (37) uhitili su na graničnom prijelazu Gostun između Srbije i Crne Gore jer su mu policajci kod pretresa automobila pronašli pištolj i 126 metaka.

Pod sumnjom da je počinio kazneno djelo iz Zakona o oružju mu je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, a još nije poznato zašto je u automobilu imao vatreno oružje i toliku količinu streljiva.

Podsjetimo, svojevremeno je bio veliki talent u mlađim kategorijama tad reprezentacije Srbije i Crne Gore, a kasnije je igrao za reprezentaciju Crne Gore. Vukčević je prošao omladinski pogon Partizana, a igrao je, između ostalog, u ruskom Saturnu, portugalskom Sportingu te Blackburnu u Engleskoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.12.2023.

    Crna Gora, nama neprijateljska država. Na križnom putu njihovi četnici koji se prebacili partizane bili najveći krvoloci. U domovinskom ratu njihov odaziv na mobilizaciju je bio 98 posto , u Srbiji 70 posto. U idućem ratu oni nam trebaju biti cilj. smradovi kojima nikada nismo ništa loše napravili a oni divljali po Hrvatskoj. Ljenčine, dolazimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare