To je to što me zanima!

Uhvatio formu pa mu 'pobjeglo' Svjetsko: Dybala zabio penal pa se najvjerojatnije teže ozlijedio

Kako je Dybala? Da ne kažem jako loše, reći ću loše. Razgovarao sam s liječnikom i s njim, a prema mojem iskustvu, teško ćemo ga gledati u dresu Rome prije 2023. godine, rekao je trener Rome
Vidi originalni članak

Nakon odlaska iz Juventusa trebalo mu je neko vrijeme da uhvati dobar ritam utakmica, a sad kad je Paulo Dybala (28) donekle proigrao, udario je u zid. I to pri velikoj brzini jer je slavlje pobjedničkog gola protiv Leccea (2-1) završilo brzo i bolno te je daleko gore nego što se mislilo na prvu.

Nakon što je zabio iz penala, argentinski se reprezentativac odmah uhvatio za mišić i uz bolnu grimasu šepajući napustio teren. Sjeo je na klupu te su mu fizioterapeuti stavili led na mišić, a suzne oči odavale su da se ipak radi o nečemu ozbiljnom. Sve je to potvrdio trener Rome Jose Mourinho nakon utakmice.

- Kako je Dybala? Da ne kažem jako loše, reći ću loše. Razgovarao sam s liječnikom i s njim, a prema mojem iskustvu, teško ćemo ga gledati u dresu Rome prije 2023. godine - rekao je Mourinho.

Istaknuo je Portugalac kako je Argentinac bio potpuno zdrav prije utakmice. Jedino je pitanje je li Mourinho ciljano birao riječi 'u dresu Rome' znajući kako se još Svjetsko prvenstvo igra prije 2023. godine. No, o tom, potom. Paulo još mora na pretrage kad će se sa sigurnošću znati može li zaigrati za Argentinu u Kataru. Video penala možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bedak11 10.10.2022.

    Jako precijenjen igrac. Mladi argentinac u jakoj ekipi a zapravo nista posebno. Ne loš, al ni blizu top klasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare