To je to što me zanima!

Ujedinjeni u molitvi: Engleske zvijezde dale podršku Muambi

Na svim jučerašnjim utakmicama engleskog Premiershipa igrači su nosili majice s porukama podrške teško bolesnom Fabriceu Muambi koji je samo čudom preživio
Vidi originalni članak

Arsenal, Tottenham, Manchester City, Chelsea... Lista je poduga, točnije, igrači svih klubova koji su sinoć igrali u Premiershipu ujedinili su se u molitvi za brzo ozdravljenje Fabricea Muambe.

Igrači Tottenhama i Cityja istrčali su na teren u majicama s porukom 'Ozdravi brzo, Fabrice', Chelseaja i Arsenala 'Naše misli su s tobom, Muamba', a Liverpoola i QPR-a s jednostavnim 'Fabrice Muamba'.

Iako je Premiership poznat kao liga prepuna međusobnih rivalstava, podbatanja, prepucavanja prije, za vrijeme i nakon utakmica, ovaj put svi su bili ujedinjeni u jednom, molitvi za zdravlja teško bolesnog Muambe.

Boltonov nogometaš doživio je srčani udar u 42. minuti utakmice FA Cupa između Tottenhama i Boltona na White Hart Laneu. Utakmica je odmah prekinuta, a Muamba je bio klinički mrtav čak 78 minuta. Boltonov liječnik otkrio je da je trebalo čak 15 elektrošokova da Muambino (23) srce ponovno proradi. Sada se dobro oporavlja u bolnici, počeo je pričati, a liječnici su složni u procijeni da oporavak mladog veznjaka teče čudesnom brzinom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nogometas24 22.03.2012.

    mislim da je muamba afrikanac takvih svaki dan od gladi umre na tom kontinentu nekoliko stotina iako imam love ne bih dao niti jedan euro za pomoc njima znam ih u njemackoj nekoliko svima je najbitnije kada nauce jezik da si nadju neku plavusu zasto bi oni onda bili moj problem ???

  • ZionTrain 22.03.2012.

    Očito nema pravila...mlad čovjek, vrhunski sportaš, redoviti liječnički pregledi..

  • MrLego 22.03.2012.

    Stvatrno savaka cast svi klubovima koji ga podrzavaju ... na teren ce ga vratiti njegova snaga i moc kada vidi ovo sve !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare