To je to što me zanima!

Ujfauši: Ispričavam se Leu Messiju, nije bilo namjerno

Želim da se zna da nisam imao namjeru ozlijediti ga, to nikako. Sve je bila nesreća jer sam išao na loptu, koju sam prvo dotaknuo, rekao je Ujfaluši
Vidi originalni članak

U nedjelju se na utakmici 3. kola španjolske Primere između madridskog Atletica i Barcelone (1-2) ozlijedio najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi. Krivac je za to bio češki obrambeni nogometaš Tomaš Ujfaluši koji je žestoko startao na Messija. Ispruženom je nogom Čeh pogibeljno nagazio na desni gležanj Argentinčeve stajne noge, nakon čega se zglob sasvim izvrnuo. Dobio je zbog toga Ujfaluši drugi isključujući žuti karton, ali je i dan kasnije ispravno reagirao, te se ispričao na konferenciji za novinare argentinskom asu.
- Naravno da imam potrebu ispričati se Messiju. Želim da se zna da nisam imao nikakvu namjeru ozlijediti ga, to nikako. Sve je bila nesreća jer i snimka pokazuje da sam išao na loptu, koju sam prvo dotaknuo - rekao je Ujfaluši i nastavio:
- Odmah sam rekao svom suigraču, Argentincu Agüeru, da pošalje Messiju iskrenu ispriku. Želim da se vrati nogometu što prije. Užasno bi bilo da budem krivac za dulju njegovu pauzu. Žao mi je, iskreno, ali ponavljam da mi niti u primisli nije bilo ozlijeđivanje. Dogodilo se i Messi ima moju veliku ispriku - završio je češki nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dakox 20.09.2010.

    Pogledajte sliku pa ovo je start za zatvor, direktno start na glezanj, ja bi uveo kaznu koliko god svaki ovaj ozlijedi jednog igraca tj koliko god igrac ozlijedeni izostajao sa terena da duplo izostaje i on.

  • dusansk 20.09.2010.

    \"Nisam ga htio ozljedit, samo sam htio otkinut mu nogu\".......

  • MALDINI1899 20.09.2010.

    pa to je uredu od njega. :) ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare