To je to što me zanima!

Ukrajinski zavodnik, 'Marcelo' i društvo tri i pol puta jeftiniji...

Dinamo nije primio ni jedan gol, Ferencvaros je primio u sve četiri ovosezonske utakmice! A navijači su sretni što su izvukli Dinamo jer je blizu, pa najavljuju dolazak njih tisuću
Vidi originalni članak

Neka, neka, tako nas je i hrvatska reprezentacija podcijenila, pa je ‘dobila po lampi’ na istom tom stadionu, komentiraju navijači Ferencvarosa.

SAVRŠEN SKOR S MAĐARIMA Ugovori su na stolu! Olmo, Livi i tri ključa Dinamove sezone...

Dinamo je favorit (koeficijent 1.50, a na pobjedu mađarskog prvaka 6), Dinamo nikad u povijesti nije ispao od nekog mađarskog kluba (triput izbacio MTK, po jednom Ferencvaros, ZTE i Györ), Ferencvaros je ispadao i od Dinama i od Hajduka i od Rijeke..., i sve to Mađari okreću u svoju korist. Uvjereni da će ih Hrvati (opet) podcijeniti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači su sretni i zbog činjenice da se igra u Zagrebu, blizu, te najavljuju da bi ih i do tisuću moglo doputovati. U Bugarskoj na sudaru s Ludogorcem bilo ih je 300...

HRVATSKA VS MAĐARSKA Dinamo 5 od 5, Zagrebu uzeli Trafford, Ferencvaros tukli svi

Za razliku od Dinama, koji nije primio gol ni u jednoj od pet utakmica sezone, Ferencvaros je primio gol u svakom susretu ove sezone! Ukupno pet u četiri dvoboja Lige prvaka (Ludogorec 2-1, 3-2; Valletta 3-1, 1-1). Prvenstvo im još nije počelo.

Emira Dilavera navijači pamte kao sjajnog igrača, a zanimljivo je kako su u okršajima Ferencvarosa i Rijeke u Europskoj ligi prije pet godina na suprotnim stranama bili Dilaver i Lešković, danas konkurenti u Dinamovoj obrani.

Momčad je vrijedna 20,25 milijuna eura prema Transfermarktu (Dinamo 72,80 milijuna), lijevi je bek Eldar Ćivić ovoga ljeta bio velika želja Dinama, u veznoj liniji igra Marten Wilmots, sin bivšeg belgijskog izbornika Marca Wilmotsa, u pobjedi protiv “vatrenih” sudjelovali su Greg Lovrencsics, Denes Dibusz i Roland Varga, a najvredniji igrač je brazilski desnokrilni napadač Isael (31).

LIGA PRVAKA U MAKSIMIRU Na Ferencvaroš već za 70 kn: Dinamo objavio cijene ulaznica

Opasan je i napadač Davide Lanzafame (32), koji vrijedi milijun i pol eura te se profilirao kao jedan od najopasnijih igrača u Mađarskoj.

Isti je taj Lanzafame i kralj tetovaža svlačionice Ferencvarosa. Čovjek je išaran po rukama, nogama i tijelu, a tetovažama se rado hvale i Varga, Lovrencsics te Miha Blažič.

Najveći je zavodnik Ukrajinac Oleksandr Zubkov. On je igrao s Darijom Srnom u Šahtaru do 2014. godine, iz prvog je sastava izgurao trenutačno ozlijeđenog Isaela Barbosu, a u vezi je s manekenkom Viktorijom, koja ima tisuće pratitelja na društvenim mrežama. Zaprosio ju je u Parizu u lipnju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 01.08.2019.

    Viktorijom, koja ima tisuće pratitelja haha pa danas svaka ima po tisuce pratitelja,hajde da si napisao milijune...

  • asterblistoc_1 01.08.2019.

    Meni se ne sviđa što igramo prvu utakmicu doma, daleko smo od prošlogodišnje forme i ne vjerujem da ćemo u Zagrebu osigurati dobar rezultat za prolaz. Mislim da će se odlučivati u Budimpešti. Nekako imam loš feeling koji je valjda rezultat igre protiv Gruzijaca, gdje je falilo agresivnosti i tečnosti u igri. Nadam se da će Olmo igrati jer smo bez njega 25% slabiji! Obrana nam je plivala protiv Saburtala, a ova ispucavanja Livakovića su počela nervirati, u svakoj utakmici ima bar jedno, Hajrović, Gavranović, Kadzior se moraju podignuti u igri inače mi ne miriše na dobro.

  • nostradamus 01.08.2019.

    Treba biti oprezan s njima imaju dobru momcad. Nadam se da necemo kiksat i kompromitrati sve dobro sto se radi zadnjih godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare