To je to što me zanima!

Ulaznice za LP opet u paketu: Tri utakmice na sjeveru 399 kn

'Modri' će i ove sezone ulaznice za domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka prodavati u paketu. Najjeftiniji paketi koštat će 399 kuna, a najskuplji 999 kuna
Vidi originalni članak

Dinamo je napokon objavio cijene ulaznica za domaće utakmice Lige prvaka na Maksimiru. Isto kao i prošle godine, 'modri' će ulaznice prodavati u paketu. No ovoga puta bit će nešto jeftinije no prošle sezone pa će se tri utakmice sa sjevera moći pogledati 'već' za 399 kuna.

Za istok i za zapadnu tribinu gore navijači će morati izdvojiti 699 kuna. Najbolja mjesta naravno su na zapadu dolje, a ona će koštati 999 kuna. Ipak, s obzirom na financijske probleme hrvatskih navijača, ali i nešto manje atraktivnim protivnicima, paketi su u odnosu na prošlu sezonu jeftiniji za 200 kuna u prosjeku.

U slučaju da se do utakmice s Portom (18. rujna) ne prodaju svi paketi, u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice po cijenama: sjever 200 kuna, istok te zapad gore 300 kuna, a zapad dolje 400 kuna

Podsjetimo, cijene su prošle godine bile: za sjever 600 kuna, istok 800 kuna, zapad gore 1000 kuna, a zapad dolje 1200 kuna. Sve detalje o prodaji ulaznica za Ligu prvaka možete pronaći OVDJE.

Cijene paketa ulaznic za tri utakmice na Maksimiru:

  • Zapad dolje - 999 kuna
  • Zapad gore - 699 kuna
  • Istok - 699 kuna
  • Sjever - 399 kuna
Idi na 24sata

Komentari 52

  • d2e55a3 14.09.2012.

    daj ne seri da je tak jeftino,liga prvaka? jedna utakmica premier league i hokejaska utakmica prvenstva sjeverne amerike je skuplja od ovog paketa,predobro.*ebote,liga prvaka za sitnis,predobro!

  • hbcro7 09.09.2012.

    Kad određuju cjenik za tekme(bila to repka ili Dinamo) trebalo bi se uzeti u obzir da se igra na polu ruševnom stadionu gdje nemaju nit poštene stolice a kamoli krov,normalan wc, klopu itd. Imao sam sreću biti na tri tekme u Engleskoj i nije čudno što uz takav konfor dovode i djecu-pa gdje ćeš ovdje dovesti dijete na "stadion".

  • Capafiori 09.09.2012.

    U čemu je bio problem da cijene ulaznica nisu "zaokružene". Providan je ovo pokušaj da se navijačima unaprijed prodaju ulaznice, kad će ih uskoro moći kupiti upravo za onu jednu, nedostajuću kunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare