To je to što me zanima!

Umag: Davidenko i Melzer ostali su bez polufinala!

Teniski turnir u Umagu ostao je bez branitelja naslova Nikolaja Davidenka i prošlogodišnjeg finalista Melzera. Izbacili su ih Chela i Seppi...
Vidi originalni članak

Prva dva četvrtfinalna dvoboja na 21. izdanju umaškog ATP turnira ponudila su dva velika iznenađenja. U turniru više nema branitelja naslova, Rusa Nikolaja Davidenka, kao niti Austrijanca Jürgena Melzera.
Upravo su njih dvojica prošle godine igrali međusobno u polufinalu. Pobijedio je tada Davidenko uz samo dva izgubljena gema, a potom je podjednako uvjerljivo u finalu svladao i Španjolca Juana Carlosa Ferrera.
Međutim, kao što je Davidenko lani 'razbijao' svoju konkurenciju na Studena Croatia Openu, tako je u četvrtfinalu ovogodišnjeg turnira lakoćom pao u četvrtfinalu bez ispaljenog metka. Svladao ga je iskusni, 30-godišnji Argentinac Juan Ignacio Chela 6-2, 6-1 nakon samo 65 minuta igre.
Uz prvog nositelja Davidenka, na tribine ide i drugi, Austrijanac Jürgen Melzer, kojeg je svladao Talijan Andreas Seppi 6-1, 6-4. Melzer je također nastupio treći put u Umagu. U prethodna dva navrata, 2002. i prošle godine, igrao je u polufinalu.
Seppi će u polufinalu igrati protiv Španjolca Juana Carlosa Ferrera, četvrtog nositelja, koji je lako i brzo, nakon samo 50 minuta igre, deklasirao šestog, Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 6-1, 6-2.


UMAG, ČETVRTFINALE:
Chela (8) – Davidenko (1) 6-2, 6-1
Ferrero (4) – Dolgopolov (6) 6-1, 6-2
Seppi – Melzer (2) 6-1, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Philly76 30.07.2010.

    nažalost povlačim komentar

  • addy 30.07.2010.

    što to ljubo osvaja ????????????????????????????hahaaaaaa

  • AmStaffSb 30.07.2010.

    kako me s..ba davidenko....opet se kladio protiv sebe .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare