To je to što me zanima!

Umjesto Igora Tudora na klupu Galatasaraya će sjesti Blanc...

Naš je trener na klupi turskog velikana od sredine veljače, a Galatasaray je dosad vodio u devet utakmica. Ima jedan remi i po četiri pobjede i poraza. Galatasaray je tek četvrti u prvenstvu
Vidi originalni članak

Galatasaray za vodećim Bešiktašem zaostaje čak 12 bodova. Turski velikan je tek na četvrtom mjestu i iduće će sezone igrati u Europskoj ligi. Momčad nije uspio pokrenuti niti naš Igor Tudor od kojega je uprava imala velika očekivanja. Naš je trener na klupi turskog velikana od sredine veljače, a Galatasaray je dosad vodio u devet utakmica. Ima jedan remi i po četiri pobjede i poraza.

Rezultati su to koji nikako ne mogu zadovoljiti čelnike Galatasaraya. Turski mediji pišu kako će Tudor na kraju sezone sigurno dobiti otkaz. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola i Tudor i njegovi igrači se moraju potruditi da zadrže barem četvrto mjesto koje vodi u Europsku ligu.

Njegov bi nasljednik trebao biti bivši trener PSG-a Laurent Blanc. On će na raspolaganju imati 60 milijuna eura za pojačanja. Galatasaray se već iduće sezone želi vratiti na vrh turske lige.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bela-strela 07.05.2017.

    Bez obzira na njegove mane on je dobio ovakvu momčad i sa tim mora raditi. Dajte njemu 60 milona i ljetne pripreme pa ga okrivite najesen ako nešto ne valja...

  • Noa i Luka 07.05.2017.

    nije on nikad bio vrhunski trener.....on ne može ni Vrapče trenirati...

  • atakona 03.05.2017.

    Dugo je trajao 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare