To je to što me zanima!

Umjesto slika igrača, u kampu Markovićev 'oltar’

Bad Tatzmannsdorf, mjestašce u Gradišću, gdje će hrvatski nogometaši boraviti u vrijeme Eura, već je sada obojen u hrvatske boje
Vidi originalni članak

Evo, vidite. Gospodin predsjednik je posvuda, govorio je direktor hotela Avita u kampu hrvatske reprezentacije na Euru, u Bad Tatzmannsdorfu, pokazujući na kutak posvećen hrvatskoj reprezentaciji. Tamo su “kockice”, praline s logom HNS-a, tamo je i hrvatski dres, pa i uokvirena fotografija - Vlatka Markovića! Hrvatski kutak u hotelu Avita, nema tu sumnje, pravi je mali oltar posvećen predsjedniku. A fotografija momčadi i Slavena Bilića nema nigdje... Predsjednik HNS-a u srijedu je bio u Bad Tatzmannsdorfu, ali nije bio raspoložen za druženje s novinarima. Ubacio je u 'petu brzinu' i nestao...
- Prije nego smo započeli pripreme za dolazak hrvatske reprezentacije, naša delegacija je bila u Bad Brückenauu. Tamo su Hrvati bili smješteni za vrijeme Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i čuli smo da su bili jako zadovoljni. Išli smo prikupiti iskustva, a posebno nam je drago bilo čuti da hrvatski nogometaši nisu nikakve umišljene zvijezde - rekao je direktor hotela Avit.
Domaćini kažu da su u pripremu dvaju travnjaka, jednoga s umjetnom travom i drugog standardnih dimenzija, uložili oko milijun eura. Proizveli su i posebno vino nazvano - Euro Croatia.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rođovu 03.04.2008.

    Koštaće nas taj oltar love i love, radi jednog starog olinjalog prdonje. BILIĆA ZA IZBORNIKA I PREDSJEDNIKA !!!!!!!!!!!!!!!

  • marban 03.04.2008.

    svašta , koji majstor , al nas je zadužija

  • god of war 03.04.2008.

    e sada smo tek sijebani dragi moji...tek sada...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare