To je to što me zanima!

UN je suspendirao Šarapovu kao ambasadoricu dobre volje

Ujedinjeni narodi su odlučili ograditi se od Marije Šarapove kao ambasadorice dobre volje nakon što je tenisačica prošli tjedan otkrila da je pala na dopinškom testu
Vidi originalni članak

UN-ov program za razvoj (UNDP) koji je dodijelio Šarapovoj titulu ambasadorice dobre volje u veljači 2007. godine suspendirao ju je dok se ne okonča istraga o njenom slučaju.

Šarapova je prošli ponedjeljak na konferenciji za novinare otkrila da je na Australian Openu bila pozitivna na meldonium.

Ruskinja surađuje s UN-om u pružanju pomoći žrtvama Černobilske katastrofe iz 1986. i u utorak linkovi za njen profil na služebnoj UN-ovoj stranici (www.un.org) nisu funkcionirali.

- UNDP je zahvalan Mariji Šarapovoj za potporu i njen rad posebno oko pružanja pomoći u oporavku od černobilske katastrofe - prenio je britanski "Guardian" riječi glasnogovornika UN-a.

- Međutim, u svjetlu nedavne objave Marije Šarapove, mi smo prošli tjedan suspendirali njenu ulogu ambasadorice dobre volje i sve planirane aktivnosti dok traje istraga o njenom slučaju - dodao je glasnogovornik.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pierre Calac 16.03.2016.

    ali ljudi jel smo mi normalni jer nevidite da je u sportu mafija koja diriguje ljudima koda su roboti , da se slucajno taj zabranjeni lek proizvodi u americi nebi bio zabranjen , sramota velika i sad Serapovu svi razapinju na kriz , koja smo mi sotonska ljudska rasa !!!!

  • šteta 16.03.2016.

    OK, pala je na doping testu,zaslužuje suspenziju kao tenisačica, ali zašto ju je un suspendirao,očito su tražili izliku

  • mali tomicalomica 16.03.2016.

    Baš mi je žao ove lijepe ruske tenisačice. .usput sve više mi se čini da je ovo politički motivirano mislim na odluku UN . Što bi sa onim američkim plivacem Phelpsom višestrukim olimpijskim pobjednikom i rekorderom koji je stalno napusen i dopingiran ,, da li su se njega odrekli ikada ? Dupli standardi ili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare