To je to što me zanima!

'Uništio je naš brak, nanio je ogromnu bol meni i našoj djeci'

Nikada ne dopustite da vas komplimenti zavedu, a kritike uzdrmaju. Uvijek budite ono što želite, a ne ono što drugi žele, napisao je Hulk na Instagramu i poslao ženi neformalnu poruku...
Vidi originalni članak

Sjajni Brazilac Hulk godinama je rušio obrane u ruskoj i kineskoj ligi, a ovaj put je promijenio taktiku i srušio svoj - brak! Nogometaš koji po konstituciji uistinu izgleda kao istoimeni zeleni junak Hulk, bio je malo nestašan i ženu Iran Angelo je prevario s njezinom nećakinjom. 

Dugih 12 godina braka otišlo je u vjetar, a Hulk i Camila su sve priznali kako bi u miru nastavili sa svojom vezom. Osim naizgled idiličnog braka, nogometaš je uništio i obitelj te napustio troje djece koje je dobio s Iran.

I sama Iran je odlučila poslati Hulku poruku u javnosti optuživši ga da je uništio obitelj i da joj je nanio veliku bol.

- Tužno je što gospodin Hulk nije bio samo zadovoljan činjenicom da je uništio 12 godina braka već je odlučio da nanese novu bol osobi koja mu je uvijek pružala ljubav, pažnju, poštovanje. Isto je napravio i svojoj djeci koja su mu trebala biti na prvom mjestu - rekla je ona.

Hulk i Camila u prisnijem su odnosu posljednja dva mjeseca, a nakon nekog vremena odlučili su to pretočiti u ozbiljniju ljubav. 

Na ženine optužbe (i dalje su zakonski u braku) na neformalan način odgovorio je i sam nogometaš koji je objavio fotografiju sa svojom djecom i napisao: 

- Nikada ne dopustite da vas komplimenti zavedu, a kritike uzdrmaju. Uvijek budite ono što želite, a ne ono što drugi žele.

Mnogi između Camile i Iran vide snažnu sličnost.

- Ne žele pritisak zbog ove situacije i odlučili su sve objaviti kako se ne bi i dalje skrivali - kaže priopćenje iz "stožera" novog ljubavnog para.

Kako god, Televisa Presenta se nastavlja, a mi ćemo ju pozorno pratiti!

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 29.12.2019.

    Hulk praši kao Hektor 😝

  • 29.12.2019.

    Sve je to za ljude, i nije tragicno ukoliko nije dugo trajalo. Ako je potrajalo, e onda dodu i zapleti razno-razne vrste.

  • muckodjubre DZ 29.12.2019.

    Dok kuja ne digne rep, pas ne trči za njom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare