To je to što me zanima!

United iskeširao 55 milijuna € za Wan-Bissaku: 'On ima sve'

Nevjerojatan je osjećaj i čast nazvati se igračem Manchester Uniteda. Samo mali broj igrača ima privilegiju reći isto. Jedva čekam početi raditi s momčadi, rekao je novopečeni Unitedovac
Vidi originalni članak

Engleski velikan Manchester United angažirao je desnog braniča Crystal Palacea i mlade engleske reprezentacije Aarona Wan-Bissaku, koji je nastupio na ovogodišnjem Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Wan-Bissaka je s Unitedom potpisao ugovor na pet godina, a vrijednost transfera se procjenjuje na 55 milijuna eura što ga čini najskupljim engleskim bekom ikada i drugim na svijetu iza Mendyja, koji je u Manchester City stigao za 59 milijuna.

Mladi branič je drugi novi igrač u svlačionici "crvenih vragova" za novu sezonu, nakon krilnog igrača Swansea Cityja i reprezentacije Walesa Daniela Jamesa.

- Aaron je jedan od najboljih nadolazećih braniča Premier lige. Ima potrebne radne navike, talent i mentalitet za igranje u Manchester Unitedu i odgovara tipu igrača kakve tražimo koji će nam pomoći da se poboljšamo i guramo naprijed. Mlad je i vrlo gladan pobjeda, što je bitno za njegove godine. Vrlo sam sretan što je potpisao i veselim se nastavku njegovog sjajnog razvoja do sada - rekao je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Sam igrač je oduševljen transferom na Old Trafford.

- Nevjerojatan je osjećaj i čast nazvati se igračem Manchester Uniteda. Samo mali broj igrača ima privilegiju reći isto. Jedva čekam početi raditi s momčadi. Imat ću mali odmor nakon Europskog prvenstva do 21 godine, ali jedva čekam početi s treninzima s novim menadžerom i suigračima - rekao je Wan-Bissaka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • the devil 29.06.2019.

    Mislite United kao nekadašnji velikan. 😅😅😅

  • juniorx1 29.06.2019.

    Zadnjih par godina,koji god igrač dođe kao pojačanje u United ispadne teški promašaj...Sanchez,Fred,Dalot,Lindelof..Lukaku s obzirom kako je igrao u Evertonu isto bi se moglo reći promašaj...dok s druge strane,njihov gradski rival City za iste ili i manje pare samo pogađa s transferima...Bernardo Silva,Sane,Laporte,Ederson..a Zinchenko koji je za ništa para doveden i kao potencijal a ne pojacanje je sada odličan igrač na lijevom beku...reklo bi se,nešto ima i u treneru :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare