To je to što me zanima!

United ne nudi novi ugovor Vidiću, Barca prva u redu

Čelnici Manchester Uniteda odbili su ponuditi novi ugovor stoperu Nemanji Vidiću. Sadašnji mu traje do 2011., a nezadovoljstvo je probudilo Barcu
Vidi originalni članak

Barcelona je obnovila zanimanje za stopera Manchester Uniteda nakon što su saznali da "crveni vragovi" ne namjeravaju tako skoro ponuditi produljenje postojećeg ugovora Nemanji Vidiću. Srpskom reprezentativcu sadašnji ugovor istječe 2011. godine, no United nikome u momčadi ne namjerava nuditi novi ugovor dvije godine prije isteka. Razgovori o novome ugovoru za Nemanju mogu početi tek 2010. godine, što je itekako uznemirilo braniča, koji želi povećanje tjedne plaće koja sada iznosi oko 75.000 funti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cope025 28.11.2009.

    houska to je bilo poredjenja radi, nista licno :)

  • Srbin 27.11.2009.

    Nemanja je ,po mom misljenju, najbolji igrac Srbije trenutno i posle Stankovica najuspesniji,ali mislim da mu nebi legla Spanska liga, jer iako je veoma snazan nije toliko brz. Ako vec misli da ode iz Man. Utd. -a neka ide u Italiju (Milan,Inter ili Juve). A ovi sto ga prozivaju nemaju veze sa fudbalom. Ni ja nekazem da je najbolji odbrambeni na svetu, ali je sigurno u vrhu. Svakom se desi da pogresi niko nije savrsen! Nemanja Delije su uz tebe zauvek, jer si to zasluzio! ! ! D.S.

  • Sperminator 27.11.2009.

    nekazem da nije dobar napadac al ja mislim da on ima i sada traume od toresa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare