To je to što me zanima!

United ne odustaje: Nude tri igrača za Luku Modrića

Najnovija ponuda kaže kako su Spursima za Luku Modrića, hrvatskog reprezentativca, ponuđena tri igrača, Michael Carrick, Anderson i Kuszczak
Vidi originalni članak

Tottenham čini sve kako bi Luka Modrić ostao u klubu pa je prije par dana potpisao i poboljšani ugovor. No, zna se da je sir Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, 'zaljubljen' u Modrića i pod svaku cijenu ga želi dovesti na Old Trafford.
Najnovija ponuda kaže kako su Spursima za hrvatskog reprezentativca ponuđena tri igrača. Michael Carrick, Anderson i Tomasz Kuszczak bi mogli zamijeniti dres pišu engleski mediji. S obzirom da spomenuti trojac vrijedi oko 50 milijuna eura, a Luka 20, jasna je računica, odnosno koliko bi Spursi zaradili.
Od svega najvjerojatnije neće biti ništa s obzirom da Harry Redknapp, trener Tottenhama, igru temelji na Modriću, a s njim se ide u pohod na Ligu prvaka (kvalifikacije) i još bolji plasman u Premiershipu sljedeće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • schweppes2 08.06.2010.

    stvar je u tome da modrić igra bolje nego svi 3 skupa, a----on igra sa 10 suigrača dok oni igraju sa 8 :D

  • Dakox 08.06.2010.

    Modrinho ce naprviti veliku karijeru izgleda, temelje je dobro poceo graditi...Drz se Lukice samo naprijed.

  • nogometas05 08.06.2010.

    Ako je ovo istina ponuda je i vise nego postena..daju igraca koji igra njegovu poziciju i brazilski je reprezentativac,zadnjeg veznog koji im treba a golman tek da povecaju cifru..ja bih prihvatio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare