To je to što me zanima!

United rutinski s Aston Villom i dalje na plus pet od 'građana'

Manchester United s 4-0 ispratio je Aston Villu s Old Trafforda u 34. kolu engleskog Premeirshipa. 'Crveni vragovi' zadržali su tako pet bodova prednosti ispred Cityja
Vidi originalni članak

Manchester United s 4-0 svladao je Aston Villu u 34. kolu Premiershipa. Nova pobjeda momčadi Alexa Fergusona zadržala je razmak od drugoplasiranog Cityja na pet bodova.

Mrežu gostiju načeo je Rooney u sedmoj minuti susreta sa bijele točke. Prije odmora na 2-0 povisio je Welbeck.

Rooney je još jednom tresao mrežu u nastavku, a u trećoj minuti nadoknade konačnih 4-0 postavio je Nani.

S dva nova gola Rooney je došao nadomak najboljeg strijelaca Arsenala i Premeirshipa Robina van Persieja. Igrač Uniteda sada ima 26 golova na kontu, jedan manje od van Persieaja.

Premiership, 34. kolo:

Manchester United - Aston Villa 4-0 (Rooney 7-11m, 74, Welbeck 43, Nani 90+3)

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Nisam Taj 16.04.2012.

    ashley young nova glumacka zvijezda u usponu. U kratkoj karijeri na old traffordu nadmasio je vec neke velike unitedove zvijezdice u ulogama zrtve,pred momkom je zaista svijetla buducnost u svijetu filma...

  • threet 15.04.2012.

    svaka čast unitedu ali će ih city razvaliti

  • pazza mario 15.04.2012.

    Svaka čast Unitedu, ali ove godine ste se dobro okoristili odlukama sudaca u vašu korist, bez obzira što navijači Man Utd-a mislili o tome, velike ste usluge dobili. Ovo nije niti prvi, niti zadnji put. Koliko god je Ferguson najveća trenerska legenda, on je ujedno i najveći licemjer među vrhunskim trenerima što se tiče sudačkih odluka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare